#troopingthecolour medias

Princess Charlotte and Prince George look out from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping the Colour parade on 17th June 2017 in London #princegeeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
Princess Charlotte and Prince George look out from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping the Colour parade on 17th June 2017 in London #princegeeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
212306/28/2017 04:20 AM
Trooping the colour 😃
Trooping the colour 😃
1616106/27/2017 21:02 PM
Sometimes, the best moments are unplanned. Catching up with friends over a casual picnic, we heard brass bands playing before noticing neat lines of horses along The Mall.

We'd stumbled upon what appeared to be a rehearsal to that weekend's Trooping the Colour celebrations; and were treated to music, fireworks, and a beautiful evening sky. 🇬🇧💂💂💂🇬🇧
@canonuk #liveforthestory #canonsummermeet #canonuk #troopingthecolour #London #UK #horseguardsparade #sunset
Sometimes, the best moments are unplanned. Catching up with friends over a casual picnic, we heard brass bands playing before noticing neat lines of horses along The Mall. We'd stumbled upon what appeared to be a rehearsal to that weekend's Trooping the Colour celebrations; and were treated to music, fireworks, and a beautiful evening sky. 🇬🇧💂💂💂🇬🇧 @canonuk #liveforthestory #canonsummermeet #canonuk #troopingthecolour #London #UK #horseguardsparade #sunset
33006/27/2017 20:57 PM
British Royal Family on the balcony of Buckingham Palace 😃
British Royal Family on the balcony of Buckingham Palace 😃
18106/27/2017 20:56 PM
Queen Elizabeth passing by on her birthday 😃
Queen Elizabeth passing by on her birthday 😃
38306/27/2017 20:52 PM
Queen Elizabeth's birthday 😃
Queen Elizabeth's birthday 😃
1126906/27/2017 20:45 PM
Ratu Elizabeth berulangtahun pada tanggal 21 April, namun karena pertimbangan cuaca maka parade #TroopingTheColour yang terbuka untuk umum di sepanjang boulevard #BuckinghamPalace biasa dilakukan di setiap bulan Juni. Tahun ini Ratu berusia 91 tahun, dan parade tahun ini wajib dihadiri karena selain melihat parade kerajaan Inggris merupakan impian saya sejak dahulu kala, ada rumor bahwa parade kali ini bisa jadi merupakan parade terakhir Ratu sebelum lengser. Konon kata orang-orang lokal sih begituh :D
.
Sedikit tips buat teman-teman yang mau ke #London dan ingin menonton parade ini tahun depan: 
1. DATENG PAGI BANGET. Ingat prinsip posisi menentukan prestasi :)) banyak orang sengaja bawa sleeping bag dan menginap sejak semalam sebelumnya demi mendapat the best spot for watching, karena makin siang Buckingham jadi lautan manusia dan dijamin ga bakalan bisa keliatan apa apa;
2) AMBIL SPOT SEPERTI DI VIDEO INI. Hasil googling dan rekomendasi dari orang-orang British, spot ini adalah spot terbaik untuk menonton parade ini karena kita bisa menghadap Buckingham Palace dan #royalfamily selalu keluar dari istana langsung melewati jalan ini. Jangan nonton di Mall (boulevard panjang di depan istana), karena jarak pandangnya jauh dan terhalang dua pagar sekaligus polisi dan penjaga istana bertopi tinggi;
3) BELI TIKET ONLINE DARI JANUARI buat nonton langsung upacara kerajaan di Horse Guard Parade. Harganya £35, bisa liat upacara penghormatan kepada Ratu diikuti seluruh anggota #royalfamily. Saya gak beli, karena awalnya gak ngerti. Pas tau dan mau beli, eh udah sold out :)
.
Sekian, semoga bermanfaat. Anyway, can you spot #QueenElizabeth, #PrincePhilip, #PrinceWilliam, #KateMiddleton, #PrinceHarry, #PrinceCharles and #CamillaParker? Di video ini mungkin keliatan kecil (nasib hp jadul yekaan) tapi aslinya saya bisa liat mereka lumayan jelas :)
.
Btw, maaf ya ini #latepost. Berhubung selama bulan Ramadan saya puasa socmed (#socmeddetox ceritanya), jadi baru bisa posting sekarang. Maaf juga kalo di beberapa scene tangan saya tremor akibat dehidrasi, maklum waktu itu lagi puasa dan cuaca panas banget :D

Song: God Save The Queen by Cambridge University/Choir of King's College
Ratu Elizabeth berulangtahun pada tanggal 21 April, namun karena pertimbangan cuaca maka parade #TroopingTheColour yang terbuka untuk umum di sepanjang boulevard #BuckinghamPalace biasa dilakukan di setiap bulan Juni. Tahun ini Ratu berusia 91 tahun, dan parade tahun ini wajib dihadiri karena selain melihat parade kerajaan Inggris merupakan impian saya sejak dahulu kala, ada rumor bahwa parade kali ini bisa jadi merupakan parade terakhir Ratu sebelum lengser. Konon kata orang-orang lokal sih begituh :D . Sedikit tips buat teman-teman yang mau ke #London dan ingin menonton parade ini tahun depan: 1. DATENG PAGI BANGET. Ingat prinsip posisi menentukan prestasi :)) banyak orang sengaja bawa sleeping bag dan menginap sejak semalam sebelumnya demi mendapat the best spot for watching, karena makin siang Buckingham jadi lautan manusia dan dijamin ga bakalan bisa keliatan apa apa; 2) AMBIL SPOT SEPERTI DI VIDEO INI. Hasil googling dan rekomendasi dari orang-orang British, spot ini adalah spot terbaik untuk menonton parade ini karena kita bisa menghadap Buckingham Palace dan #royalfamily selalu keluar dari istana langsung melewati jalan ini. Jangan nonton di Mall (boulevard panjang di depan istana), karena jarak pandangnya jauh dan terhalang dua pagar sekaligus polisi dan penjaga istana bertopi tinggi; 3) BELI TIKET ONLINE DARI JANUARI buat nonton langsung upacara kerajaan di Horse Guard Parade. Harganya £35, bisa liat upacara penghormatan kepada Ratu diikuti seluruh anggota #royalfamily. Saya gak beli, karena awalnya gak ngerti. Pas tau dan mau beli, eh udah sold out :) . Sekian, semoga bermanfaat. Anyway, can you spot #QueenElizabeth, #PrincePhilip, #PrinceWilliam, #KateMiddleton, #PrinceHarry, #PrinceCharles and #CamillaParker? Di video ini mungkin keliatan kecil (nasib hp jadul yekaan) tapi aslinya saya bisa liat mereka lumayan jelas :) . Btw, maaf ya ini #latepost. Berhubung selama bulan Ramadan saya puasa socmed (#socmeddetox ceritanya), jadi baru bisa posting sekarang. Maaf juga kalo di beberapa scene tangan saya tremor akibat dehidrasi, maklum waktu itu lagi puasa dan cuaca panas banget :D Song: God Save The Queen by Cambridge University/Choir of King's College
26016206/27/2017 20:08 PM
Trooping the Colour II

Can't really decide whether I prefer this one in colour or black and white... •
•
•
•
•
#london #england #troopingthecolour #uk #greatbritain #british #traditions #queensbirthdayparade #birthdayparade #queenelizabeth #queensguards #horseguardsparade #streetphotography #officer #londonlive #londonvibes #royals #streetsoflondon
34106/27/2017 19:28 PM
"The reason I am now fifth is because of my nephew and my niece and I could never wish them away. They are the most amazing things ever." --Prince Harry
19106/27/2017 14:17 PM
So I was in Montreal this past weekend, and look what I found at the airport! It isn't always easy to find Hello magazine here in the US, so I was thrilled to scoop up this issue. Now that I've read it myself, it's for sale in my eBay shop (link in bio). Brand-new condition and all the latest pictures of Kate, William, George and Charlotte. #hellomagazine #katemiddleton #dukeofcambridge #princegeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
So I was in Montreal this past weekend, and look what I found at the airport! It isn't always easy to find Hello magazine here in the US, so I was thrilled to scoop up this issue. Now that I've read it myself, it's for sale in my eBay shop (link in bio). Brand-new condition and all the latest pictures of Kate, William, George and Charlotte. #hellomagazine #katemiddleton #dukeofcambridge #princegeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
11001306/27/2017 02:37 AM
Princess Charlotte and Prince George look out from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping the Colour parade on 17th June 2017 in London #princegeeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
Princess Charlotte and Prince George look out from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping the Colour parade on 17th June 2017 in London #princegeeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
212306/28/2017 04:20 AM
Zuckersüßer Auftritt der beiden Mini-Royals 😍#princegeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
Zuckersüßer Auftritt der beiden Mini-Royals 😍#princegeorge #princesscharlotte #troopingthecolour
110962656606/18/2017 08:25 AM
El príncipe George y la princesa Charlotte conquistan con sus simpáticos y espontáneos gestos en el balcón del Palacio de Buckingham durante el 'Trooping the Colour', la ceremonia militar que forma parte de las celebraciones por el cumpleaños de la reina Isabel. 😍

#royals #buckingham #troopingthecolour #principegeorge #princesacharlotte
El príncipe George y la princesa Charlotte conquistan con sus simpáticos y espontáneos gestos en el balcón del Palacio de Buckingham durante el 'Trooping the Colour', la ceremonia militar que forma parte de las celebraciones por el cumpleaños de la reina Isabel. 😍 #royals #buckingham #troopingthecolour #principegeorge #princesacharlotte
85743906/18/2017 20:03 PM
Like father, like son... Prince William at #TroopingtheColour in 1988 and Prince George at the same event in 2017. (Photos via @gettyimages)
Like father, like son... Prince William at #TroopingtheColour in 1988 and Prince George at the same event in 2017. (Photos via @gettyimages)
283549606/17/2017 12:44 PM
Trooping The Colour 2017🇬🇧👑
Photo: Stella Pictures 
#duchesscatherine #duchesskate #duchessofcambridge  #princesscharlotte  #britishroyals #royals #troopingthecolour #2017
632706/25/2017 18:04 PM
Hey George 👋
#troopingthecolour
Hey George 👋 #troopingthecolour
109908006/17/2017 17:32 PM
Next