#stailista medias

А из чего сделаны ваши девченки?! @ari_rumyantseva - модель, актриса, фирменное лицо компании @nike🔥____________________________________________________________ 
@ann_perfecto - #фотограф #photographer 
@rybichenko_tanya - стилист #stailista
@svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________

#sport #nike #sportlife  #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
А из чего сделаны ваши девченки?! @ari_rumyantseva - модель, актриса, фирменное лицо компании @nike🔥____________________________________________________________ @ann_perfecto - #фотограф #photographer @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________ #sport #nike #sportlife #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
26312/16/2017 18:09 PM
MrStailista Styling Project 😎

Malam ke-2 di Alexis Bistro Jalan Ampang, penyanyi @norynaziz memilih untuk menggayakan persalinan longgar bergemerlapan koleksi peribadinya. Sorry my dear, I cant stay tonight and hope all went well and good luck ❤️😎❤️ .
Styled by me MrStailista 
Outfit by  Noryn's personal collection 
Shoes by @najlashoes .

#mrstailista #stailista #style #stailing #stail #personalstyle #turban #newtrick #jazz #performance #singer #malaysia #kualalumpur #instastory
MrStailista Styling Project 😎 Malam ke-2 di Alexis Bistro Jalan Ampang, penyanyi @norynaziz memilih untuk menggayakan persalinan longgar bergemerlapan koleksi peribadinya. Sorry my dear, I cant stay tonight and hope all went well and good luck ❤️😎❤️ . Styled by me MrStailista Outfit by Noryn's personal collection Shoes by @najlashoes . #mrstailista #stailista #style #stailing #stail #personalstyle #turban #newtrick #jazz #performance #singer #malaysia #kualalumpur #instastory
22118712/16/2017 14:44 PM
😍READY STOCK !!😍
.
BEST SELLING uolss 😘
.
🎈Left : colour SPRING BROWN
🎈Right : colour DUCHESS BLUE
.
✔️RM 39 only !!😍
*Exclude postage*
.
DM / Whatsapp NOW for order🙋🏻
📲 019-7426842
💯Fast Service

#alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince
😍READY STOCK !!😍 . BEST SELLING uolss 😘 . 🎈Left : colour SPRING BROWN 🎈Right : colour DUCHESS BLUE . ✔️RM 39 only !!😍 *Exclude postage* . DM / Whatsapp NOW for order🙋🏻 📲 019-7426842 💯Fast Service #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince
10212/16/2017 14:31 PM
Jemma Quinn Premium Shawl in Crystal Green ❤
.
Inginkan style bawal dengan memakai shawl? Anda boleh cuba style seperti di atas! Untuk dapatkan bentuk & efek yang lebih cantik, kemas dan selesa, anda harus gayakannya bersama dengan Jemma Quinn Premium Shawl semestinya dari Alhumaira! Barulah mudah dan dapat gaya yang sama seperti di atas. 😘
.
Selamat mencuba ❤
#Alhumairatutorial #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince
Jemma Quinn Premium Shawl in Crystal Green ❤ . Inginkan style bawal dengan memakai shawl? Anda boleh cuba style seperti di atas! Untuk dapatkan bentuk & efek yang lebih cantik, kemas dan selesa, anda harus gayakannya bersama dengan Jemma Quinn Premium Shawl semestinya dari Alhumaira! Barulah mudah dan dapat gaya yang sama seperti di atas. 😘 . Selamat mencuba ❤ #Alhumairatutorial #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince
11115412/16/2017 14:17 PM
akhirnya.. drama misi laksa dan laksam..kahwin jugak diorg ni.. gown @raysharizrose by @solaweddingcouture

S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola 
#lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin 
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
#bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
573712/16/2017 13:36 PM
😍READY STOCK !!😍
.
BEST SELLING uolss 😘
.
🎈Left : colour ROSE CLOUD
🎈Right : colour BUTTER CREAM
✔️RM 39 only !!😍
*Exclude postage
.
DM / Whatsapp NOW for order🙋🏻
📲 019-7426842
💯Fast Service

#alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince
😍READY STOCK !!😍 . BEST SELLING uolss 😘 . 🎈Left : colour ROSE CLOUD 🎈Right : colour BUTTER CREAM ✔️RM 39 only !!😍 *Exclude postage . DM / Whatsapp NOW for order🙋🏻 📲 019-7426842 💯Fast Service #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince
16212/16/2017 12:48 PM
Perubahan sebelum dah selepas skin kak ezzah 😍 sebelum ni dah guna macam macam produk sampai putus asa , tukar produk kesan tetap sama 3 bulan guna lepas stop breakout . Sebab apa ? Sebab produk yang digunakan adalah produk yang sama cuma berbeza warna sahaja 😭 rebranding product . Uolss jangan give up okay ? Jagalah skin kita sebaiknya mahal sedikit takpa asalkan kulit wajah kita sihat kan ?.
.
Perubahan sebelum dah selepas skin kak ezzah 😍 sebelum ni dah guna macam macam produk sampai putus asa , tukar produk kesan tetap sama 3 bulan guna lepas stop breakout . Sebab apa ? Sebab produk yang digunakan adalah produk yang sama cuma berbeza warna sahaja 😭 rebranding product . Uolss jangan give up okay ? Jagalah skin kita sebaiknya mahal sedikit takpa asalkan kulit wajah kita sihat kan ?. . "Di awal pemakaian mmg xpernah menyimpan hasrat utk pulih sepenuhnya.. Sbb dh byk skincare yg pakai menghancuskan hati dan perasan..mula pakai cantik..2 3 set repeat hampeh.. Indah khabar dr rupa.. 😰😰. . . Indah rupa dr khabar.. 😅😅 . Xpercaya langsung produk ni blh pulihkan muka sis yg breakout teruk. Dalam dunia ni memang banyak produk yang bagus tapi jika anda nakkan produk yang jimat & berkualiti tinggi , Mary Kay is the best !. . Pilihlah yang Terbaik untuk skin kita ,Produk Mary Kay merupakan produk yg mendapat ranking ke "5" produk "SKINCARE TERBAIK " global. Best ke best Mary Kay produk ? 😊. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes#specialpromotionmarykay
25012/16/2017 12:27 PM
"Mahu mencari set skin care yang mencerahkan kulit dan selamat.. ❌merkuri berbahaya . Set Malacep Plus ini akan menjadikan kulit anda 👇👇👇 ✔cerah & warna kulit lebih sekata dan tidak lagi kusam ✔pemakaian yang konsisten dapat memudarkan jeragat & pigmentasi ✔menjernihkan kulit menjadikan kulit lebih glowing dan flawless ✔mengurangkan bintik@ hitam di wajah . Dan paling WIN boleh tahan sampai 6-8 bulan...jimatkan.. Tapi tak boleh sewenang wenangnya pakai, kene ada guide.kalau sesapa perlukan free consultation, sis di sini sedia membantu💞 . Fana 0139448676 Beauty Consultant Mary Kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare\"
10012/16/2017 11:36 AM
Что такое быть фирменным лицом компании @nike ...? Кто-то скажет везение и будет не прав. Потому что прежде всего, это колоссальный не детский труд за кадром(начиная от изучения иностранных языков, ранних подъемов... и заканчивая чеканкой мяча на морозе)! Хрупкой и капризной барышне международного успеха не добиться. Не достаточно просто быть красивой девочкой, нужно иметь волевой характер, быть разносторонней, собранной, работоспособной и по настоящему гореть тем что ты делаешь, такой как Арина! Ведь «Ты сделана из того, что ты делаешь!»
@ari_rumyantseva у тебя большое будущее!💪🏻____________________________________________________________ 
@ann_perfecto - #фотограф #photographer 
@rybichenko_tanya - стилист #stailista
@svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________

#sport #nike #sportlife  #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
Что такое быть фирменным лицом компании @nike ...? Кто-то скажет везение и будет не прав. Потому что прежде всего, это колоссальный не детский труд за кадром(начиная от изучения иностранных языков, ранних подъемов... и заканчивая чеканкой мяча на морозе)! Хрупкой и капризной барышне международного успеха не добиться. Не достаточно просто быть красивой девочкой, нужно иметь волевой характер, быть разносторонней, собранной, работоспособной и по настоящему гореть тем что ты делаешь, такой как Арина! Ведь «Ты сделана из того, что ты делаешь!» @ari_rumyantseva у тебя большое будущее!💪🏻____________________________________________________________ @ann_perfecto - #фотограф #photographer @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________ #sport #nike #sportlife #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
86012/16/2017 09:21 AM
Assalamualaikum selamat petang uolss 😍❤️ ! Masalah kulit kusam, kulit berminyak, berjerawat dan berparut semakin berkurangan ! Let's start from the Basic Set , Botanical Effect Mary Kay 😍.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai
Assalamualaikum selamat petang uolss 😍❤️ ! Masalah kulit kusam, kulit berminyak, berjerawat dan berparut semakin berkurangan ! Let's start from the Basic Set , Botanical Effect Mary Kay 😍. . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! . Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat
11112/16/2017 08:30 AM
Ready stok...
Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 7 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? (ATM) climb/maybank .jom tunggu ape lagi ... 📱 Whatsap :+60165029757 📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi . #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #Koleksiraya #muslimah #bajuraya #bridal #customade #lebaran #moodrepublik #stailista #glamourraya #tempahan #bajupengantin
12012/16/2017 07:16 AM
Ready stok...
Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 7 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? (ATM) climb/maybank .jom tunggu ape lagi ... 📱 Whatsap :+60165029757 📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi . #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #Koleksiraya #muslimah #bajuraya #bridal #customade #lebaran #moodrepublik #stailista #glamourraya #tempahan #bajupengantin
17012/16/2017 07:16 AM
Semata-mata menyahut cabaran @izahazlin sebab katanya tema black & white itu ONZZ. Tapi bagi saya produk @beauxlim_pomegranate lagi ONZZ kerana iols juga nak cantik seperti u Iza 😜

@beauxlim_pomegranate 
#followmexlim
#minumnakcantik
#minumnakslim
#cantikberserisemulajadi

FB Page: Beauxlim Home Page
Free Tol No : 1300-88-2993
Where can you get? : Guardian & Watson (seluruh Malaysia)

#mrstailista #stailista #collagen #food #health #drink #sedap
Semata-mata menyahut cabaran @izahazlin sebab katanya tema black & white itu ONZZ. Tapi bagi saya produk @beauxlim_pomegranate lagi ONZZ kerana iols juga nak cantik seperti u Iza 😜 @beauxlim_pomegranate #followmexlim #minumnakcantik #minumnakslim #cantikberserisemulajadi FB Page: Beauxlim Home Page Free Tol No : 1300-88-2993 Where can you get? : Guardian & Watson (seluruh Malaysia) #mrstailista #stailista #collagen #food #health #drink #sedap
31112/16/2017 07:03 AM
Ready stok...
Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 7 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? (ATM) climb/maybank .jom tunggu ape lagi ... 📱 Whatsap :+60165029757 📱 Wechat : herbal_tambah_tinggi . #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #Koleksiraya #muslimah #bajuraya #bridal #customade #lebaran #moodrepublik #stailista #glamourraya #tempahan #bajupengantin
7012/16/2017 06:36 AM
💋NEW COLLECTION💋
.
Tapered Pants
.
Price : RM45.00
Postage : RM8 SM / RM11 SS
.
Material : Thick Crepe Cotton
.
Free size fit to L
.
Measurement:
.
Length : 35
💋NEW COLLECTION💋 . Tapered Pants . Price : RM45.00 Postage : RM8 SM / RM11 SS . Material : Thick Crepe Cotton . Free size fit to L . Measurement: . Length : 35" Waist : 24" Strech to 30" . To order: WhatsApp 0134972414 . #afzads #taperedpants #newpants #pantsmurah #pantsmurahmalaysia #crepepants #crepecottonpants #bajuhipster #seluarhipster#sayajualonline #sayajualmurah #jomshopping #jombeli #jomcantik #shopaholic #hijabster #stailista
4012/16/2017 04:43 AM
Assalamualaikumm selamaat tengahari kesayangan cik mary semua ! 😍 alhamdulillah cik syira kita grab  all LIMITED EDITION SKINVIGORATE BRUSH ! 👏🏻😍 thank my dear VVIP client cik mary 😘 cik syira kita dah pilih tools yg terbaik utk cuci muka ! Uolls bila lgi nk bertukar ke skinvigorate brush ?
.
Top 80 Magazine Editors Picks ! 😍💕 My fav tool ever for my sensitive skin! Jari kita takkan mampu cuci liang pori kita yg berlubang2 secara halus. apa yang perlu kita ada untuk make sure liang pori kita sentiasa bersih? 😆
.
🌺SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌺
Jom cuci muka dengan Skinvigorate Cleansing Brush 😍😍 Brush yang berkualiti tinggi !! Halus !!! Wajahh bersih 85% menggunakan tangan !! 😍😍 .
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 .
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau ya!
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 0172776961
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers
Assalamualaikumm selamaat tengahari kesayangan cik mary semua ! 😍 alhamdulillah cik syira kita grab all LIMITED EDITION SKINVIGORATE BRUSH ! 👏🏻😍 thank my dear VVIP client cik mary 😘 cik syira kita dah pilih tools yg terbaik utk cuci muka ! Uolls bila lgi nk bertukar ke skinvigorate brush ? . Top 80 Magazine Editors Picks ! 😍💕 My fav tool ever for my sensitive skin! Jari kita takkan mampu cuci liang pori kita yg berlubang2 secara halus. apa yang perlu kita ada untuk make sure liang pori kita sentiasa bersih? 😆 . 🌺SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌺 Jom cuci muka dengan Skinvigorate Cleansing Brush 😍😍 Brush yang berkualiti tinggi !! Halus !!! Wajahh bersih 85% menggunakan tangan !! 😍😍 . 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari . 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini . 🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . . 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah . 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja . Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya! Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 0172776961 . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers
11012/16/2017 04:31 AM
Done my easy run for 3.5km jaaa .. konon nk kumpul milleage and tommorow 1st time enter Twincity Running Clinic with @edansyah harap xkena papah 😂😀😄😉.. jumpa esok naaa... With Jia 📷 by hubby

#runner #runningmom #teamrumie #roadtohalfmarathon #pictureperfect #photographer #photoshoot #likeforlike #like4like #instarunner #runnercommunity #igrunner #healthylifestyle #desaparkcity #training #easyrun #ootd #itsweekend #photooftheday #justrunlah #hijabista #hijabistamag #stailista
Done my easy run for 3.5km jaaa .. konon nk kumpul milleage and tommorow 1st time enter Twincity Running Clinic with @edansyah harap xkena papah 😂😀😄😉.. jumpa esok naaa... With Jia 📷 by hubby #runner #runningmom #teamrumie #roadtohalfmarathon #pictureperfect #photographer #photoshoot #likeforlike #like4like #instarunner #runnercommunity #igrunner #healthylifestyle #desaparkcity #training #easyrun #ootd #itsweekend #photooftheday #justrunlah #hijabista #hijabistamag #stailista
90112/16/2017 02:52 AM
MrStailista Styling Project 😎

Mudahnya bekerja dengan 'power house' singer bernama @norynaziz ini kerana dia sentiasa tahu apa yang diinginkan.

Styled by me MrStailista
Outfit by @ziafdamahomofficial 
#mrstailista #stailista #fashion #styling #stail #stylingjob #fesyen #celebrity #jazz #jazzsinger #oversize #big #gig #show #onenight #malaysiandesigner #designe #malaysia #kualalumpur #instavideo
MrStailista Styling Project 😎 Mudahnya bekerja dengan 'power house' singer bernama @norynaziz ini kerana dia sentiasa tahu apa yang diinginkan. Styled by me MrStailista Outfit by @ziafdamahomofficial #mrstailista #stailista #fashion #styling #stail #stylingjob #fesyen #celebrity #jazz #jazzsinger #oversize #big #gig #show #onenight #malaysiandesigner #designe #malaysia #kualalumpur #instavideo
79112/16/2017 02:14 AM
Good morning ! Who love pink ?🙋🏻😍💕.
.
Berumur 23 tahun ke atas ? Kulit kering ? Kulit berminyak ? Kedutan halus ? 😱Jom dapatkan kulit sihat dan anjal denagn set Timewise Miracle! .
.
Miya akan bagitau detail pasal timewise set ni ya ? TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging).
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan... .
.
Whatsapp miya utk cuba 😘 nanti miya cerita detail kat Whatsapp okies ? ) 
0135976493
.
Nak free postage 😍 free smple 😍  free consultation 😍 meh pm miya cepat . budget ? Pm miya akan bantu .
.
Miya 
0135976493
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
Good morning ! Who love pink ?🙋🏻😍💕. . Berumur 23 tahun ke atas ? Kulit kering ? Kulit berminyak ? Kedutan halus ? 😱Jom dapatkan kulit sihat dan anjal denagn set Timewise Miracle! . . Miya akan bagitau detail pasal timewise set ni ya ? TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging). . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan... . . Whatsapp miya utk cuba 😘 nanti miya cerita detail kat Whatsapp okies ? ) 0135976493 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm miya cepat . budget ? Pm miya akan bantu . . Miya 0135976493 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
17012/16/2017 01:25 AM
Salam Sabtu !💋Bagi cik mary..Asalkan muka bebas jerawat itu dah cukup...toksah nk beria kulit muka yang seperti telur dikupas..putih pucat. Kan? Bahaya untuk jangka masa pendek dan panjang. Betul ke betul?
.
Invest in your skin. Mary Kay boleh tahan 6-8 bulan. Drpd guna produk yg ada bahan kimia merbahaya dan tahan hanya 1 bulan je? Cuba buat kira2 balik mana lagi mahal? Jgn tertipu dgn amount yg sedikit tapi lebih rugi sbb uolls terpaksa beli setiap bulan. .
For me, muka lagi mahal sbb xboleh dibeli kat mana2. Kalau dah nipis, dah ada jeragat, dah naik jerawat sana sini, semakin banyak belanja diperlukan. Nak kena buat laser, nak inject sana sini, kena buat facial lagi. So agak2 mana lagi banyak guna duit, menjaga drpd mula atau berbelanja lebih untuk baiki semula muka yg rosak?.
.
Dulu kite pun alami masalah yang sama macam kak yayan. ambil masa 5 bulan untuk pulih. After 2 years skin kite betul betul bersih dan clear...Alhamdulillah. Seketul dua tiap bulan normal lah kan? Hormon wanitaa 💖Syukur jumpa Mary Kay dan pilih untuk bersabar denagn Mary Kay. Malah dapat berjimat dan cantik dengan Mary Kay tau!! .
✨Free Consultation ✨Free postage ✨Free sample .
Whatsapp only
0172776961
Cik Mary 💋
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers
Salam Sabtu !💋Bagi cik mary..Asalkan muka bebas jerawat itu dah cukup...toksah nk beria kulit muka yang seperti telur dikupas..putih pucat. Kan? Bahaya untuk jangka masa pendek dan panjang. Betul ke betul? . Invest in your skin. Mary Kay boleh tahan 6-8 bulan. Drpd guna produk yg ada bahan kimia merbahaya dan tahan hanya 1 bulan je? Cuba buat kira2 balik mana lagi mahal? Jgn tertipu dgn amount yg sedikit tapi lebih rugi sbb uolls terpaksa beli setiap bulan. . For me, muka lagi mahal sbb xboleh dibeli kat mana2. Kalau dah nipis, dah ada jeragat, dah naik jerawat sana sini, semakin banyak belanja diperlukan. Nak kena buat laser, nak inject sana sini, kena buat facial lagi. So agak2 mana lagi banyak guna duit, menjaga drpd mula atau berbelanja lebih untuk baiki semula muka yg rosak?. . Dulu kite pun alami masalah yang sama macam kak yayan. ambil masa 5 bulan untuk pulih. After 2 years skin kite betul betul bersih dan clear...Alhamdulillah. Seketul dua tiap bulan normal lah kan? Hormon wanitaa 💖Syukur jumpa Mary Kay dan pilih untuk bersabar denagn Mary Kay. Malah dapat berjimat dan cantik dengan Mary Kay tau!! . ✨Free Consultation ✨Free postage ✨Free sample . Whatsapp only 0172776961 Cik Mary 💋 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers
11112/16/2017 01:02 AM
Morning syg syg semuaaa Cukup tak set penjagaan wajah uolss ? Ini adalah set yang palingggggggg basic , means kalau salah satu takde , tak lengkaplah set penjagaan wajah anda😊.
.
Apa bestnya melacep ni 🤔, untuk anda yang mempunyai kulit kusam & the most important is jeragat , ini adalah set paling basic & make sure add serum melacep untuk pudarkan jeragat halus atau tebal pada skin uolss okay ?😊.
.
Bunga edelweiss hanya tumbuh di tebing tebing pergunungan Alps. Bunga edelweiss sangat popular di Europe untuk digunakan dalam kecantikan. Tak dapat petik bunga edelweiss... ? Tak dapat petik kan ? 
Kita masih dapat peroleh kebaikan edelweiss dalam set Melacep Mary Kay! Mary Kay only use high quality & high anti oxidant plant seluruh dunia dalam rumusan skincare nya 😍( itu lah sebab Mary kay mampu bertahan sehingga 54 tahun di dunia).
.
Apa manfaat 3 item di atas ?🤔.
.
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin.
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera.
.
💖CC CREAM SPF 15.
.
1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.
6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya.
7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
Morning syg syg semuaaa Cukup tak set penjagaan wajah uolss ? Ini adalah set yang palingggggggg basic , means kalau salah satu takde , tak lengkaplah set penjagaan wajah anda😊. . Apa bestnya melacep ni 🤔, untuk anda yang mempunyai kulit kusam & the most important is jeragat , ini adalah set paling basic & make sure add serum melacep untuk pudarkan jeragat halus atau tebal pada skin uolss okay ?😊. . Bunga edelweiss hanya tumbuh di tebing tebing pergunungan Alps. Bunga edelweiss sangat popular di Europe untuk digunakan dalam kecantikan. Tak dapat petik bunga edelweiss... ? Tak dapat petik kan ? Kita masih dapat peroleh kebaikan edelweiss dalam set Melacep Mary Kay! Mary Kay only use high quality & high anti oxidant plant seluruh dunia dalam rumusan skincare nya 😍( itu lah sebab Mary kay mampu bertahan sehingga 54 tahun di dunia). . Apa manfaat 3 item di atas ?🤔. . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin. . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera. . 💖CC CREAM SPF 15. . 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like
30012/15/2017 23:34 PM
Маленький самурай большого спорта
@ari_rumyantseva 🥇____________________________________________________________ 
@ann_perfecto - #фотограф #photographer 
@rybichenko_tanya - стилист #stailista
@svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________

#sport #nike #sportlife  #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
Маленький самурай большого спорта @ari_rumyantseva 🥇____________________________________________________________ @ann_perfecto - #фотограф #photographer @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________ #sport #nike #sportlife #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
79112/15/2017 21:06 PM
DIVA moment @norynaziz X @iamzianazain ❤️ .
Styled by me @mrstailista 
Outfit by @ziafdamahomofficial .
#mrstailista #stailista #diva #singer #malaysiansinger #female #jaZz #performance #art #jamming
DIVA moment @norynaziz X @iamzianazain ❤️ . Styled by me @mrstailista Outfit by @ziafdamahomofficial . #mrstailista #stailista #diva #singer #malaysiansinger #female #jaZz #performance #art #jamming
122112/15/2017 16:05 PM
To order- kindly DM us at @marcetfarid_ #Repost @mrstailista (@get_repost)
・・・
Oh! Wowwww @faridtawfik_ . Macaroons yang you buat ni memang mengancam habis . Terima kasih 😎 .
#mrstailista #stailista #macarons #food #bake #foodporn
To order- kindly DM us at @marcetfarid_ #Repost @mrstailista (@get_repost) ・・・ Oh! Wowwww @faridtawfik_ . Macaroons yang you buat ni memang mengancam habis . Terima kasih 😎 . #mrstailista #stailista #macarons #food #bake #foodporn
53012/15/2017 15:21 PM
MrStailista Styling Project 😎

Penyanyi Noryn Aziz bakal menghiburkan pengunjung Alexis Bistro, Jalan Ampang selepas sekian lama menyepi. Satu lagi persembahan akan diadakan malam esok.

Styled by me MrStailista 
Outfit by @ziafdamahomofficial 
Inner lace by @modvier 
#mrstailista #stailista #jazz #performanceart #performance #jazzsinger #malamini #live #jamming #singer #celebrity #instavideo
MrStailista Styling Project 😎 Penyanyi Noryn Aziz bakal menghiburkan pengunjung Alexis Bistro, Jalan Ampang selepas sekian lama menyepi. Satu lagi persembahan akan diadakan malam esok. Styled by me MrStailista Outfit by @ziafdamahomofficial Inner lace by @modvier #mrstailista #stailista #jazz #performanceart #performance #jazzsinger #malamini #live #jamming #singer #celebrity #instavideo
83259412/15/2017 14:05 PM
Top 80 Magazine Editors Picks ! 😍💕 My fav tool ever for my sensitive skin! .
Jari kita takkan mampu cuci liang pori kita yg berlubang2 secara halus. apa yang perlu kita ada untuk make sure liang pori kita sentiasa bersih? 😆
.
🌺SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌺.
.
Jom cuci muka dengan Skinvigorate Cleansing Brush 😍😍 .
.
Tahu tak skinvi ni dah menang byk anugerah 😩😩😩Beauty Tool Pembersih Wajah Terbaik Di Abad Ini 😭😭 lembut pada wajahh !! Brush yang berkualiti tinggi !! Halus !!! Wajahh bersih 85% menggunakan tangan !! 😍😍 .
.
🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 .
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau ya!
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 011-32196898
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitcantik
Top 80 Magazine Editors Picks ! 😍💕 My fav tool ever for my sensitive skin! . Jari kita takkan mampu cuci liang pori kita yg berlubang2 secara halus. apa yang perlu kita ada untuk make sure liang pori kita sentiasa bersih? 😆 . 🌺SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌺. . Jom cuci muka dengan Skinvigorate Cleansing Brush 😍😍 . . Tahu tak skinvi ni dah menang byk anugerah 😩😩😩Beauty Tool Pembersih Wajah Terbaik Di Abad Ini 😭😭 lembut pada wajahh !! Brush yang berkualiti tinggi !! Halus !!! Wajahh bersih 85% menggunakan tangan !! 😍😍 . . 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸 . 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari . 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini . 🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas . 🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja . 🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . . 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah . 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja . 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya! Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 011-32196898 . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitcantik
7012/15/2017 13:48 PM
Ready stok...
Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan.

Jom amalkan pengambilan
Ready stok... Ubat tambah ketinggian pertame di malaye. berguna mengatasi masalah kerendahan badan. Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 7 days nampak ketinggian you. Tunggu ape lagi??? (ATM) climb/maybank .jom tunggu ape lagi ... ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi . #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #Koleksiraya #muslimah #bajuraya #bridal #customade #lebaran #moodrepublik #stailista #glamourraya #tempahan #bajupengantin
22012/15/2017 13:07 PM
K H A T U L I S T I W A

@kims.emm + @shafiq3brothers

suit melayu + dress by @solaweddingcouture

makeup by @solaweddingcouture .

Dais by @solaweddingcouture 
lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan.

FULL PACKAGE
pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin

S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola 
#lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin 
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
#bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
K H A T U L I S T I W A @kims.emm + @shafiq3brothers suit melayu + dress by @solaweddingcouture makeup by @solaweddingcouture . Dais by @solaweddingcouture lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan. FULL PACKAGE pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu #bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
162412/15/2017 13:05 PM
Assalamualaikum kesayangan cik mary semua 💖💖💖 Kulit yang cantik adalah kulit yang sihat bukan yg putih pucat ya. Ha itu yang penting sebenarnya tau. Cara utk dptkn skin sihat.. From products, pemakanan uolss kena lengkapkan rutin harian uolss denagn item di bawah. Cik mary nk share tips utk dptkn skin sihat 👇🏻
.
🐝Cleanser 2x sehari.
🐝Toner 2x sehari.
🐝Moisture 2x sehari.
🐝Mask 2x seminggu.
🐝Foundation - setiap hari.
.
💕SET BOTANICAL EVO (upgrade) MARY KAY💕
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen:.
🎈
1. CLEANSER(GEL)- Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar.
🎈
2. INVIGORATING SCRUB- guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih.
🎈
3. REFRESHING TONER- membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lgi tampak tegang.
🎈
4. MOISTURIZING GEL- Memberi lembapan selama 12 jam, sb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk bermunyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hri slps anda mencuci muka.
🎈
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN- Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda jika terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari.
🎈
Ada tak item yang belum lengkap ? Atau selama ni guna produk tanpa bimbingan atau skin breakout disebabkan produk pemutih ? Don't worry , untuk anda yang belum ada beauty consultant, cikmary happy untuk bantu awak.
-
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt .
Whatsapp 0172776961🎉
Cik mary 🌷
Independent Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykaybotanical #botanicaleffect #skincaremarykay #productmarykay #dekatkakjarakkita
Assalamualaikum kesayangan cik mary semua 💖💖💖 Kulit yang cantik adalah kulit yang sihat bukan yg putih pucat ya. Ha itu yang penting sebenarnya tau. Cara utk dptkn skin sihat.. From products, pemakanan uolss kena lengkapkan rutin harian uolss denagn item di bawah. Cik mary nk share tips utk dptkn skin sihat 👇🏻 . 🐝Cleanser 2x sehari. 🐝Toner 2x sehari. 🐝Moisture 2x sehari. 🐝Mask 2x seminggu. 🐝Foundation - setiap hari. . 💕SET BOTANICAL EVO (upgrade) MARY KAY💕 . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen:. 🎈 1. CLEANSER(GEL)- Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar. 🎈 2. INVIGORATING SCRUB- guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih. 🎈 3. REFRESHING TONER- membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lgi tampak tegang. 🎈 4. MOISTURIZING GEL- Memberi lembapan selama 12 jam, sb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk bermunyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hri slps anda mencuci muka. 🎈 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN- Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda jika terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari. 🎈 Ada tak item yang belum lengkap ? Atau selama ni guna produk tanpa bimbingan atau skin breakout disebabkan produk pemutih ? Don't worry , untuk anda yang belum ada beauty consultant, cikmary happy untuk bantu awak. - Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt . Whatsapp 0172776961🎉 Cik mary 🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay Malaysia💞 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykaybotanical #botanicaleffect #skincaremarykay #productmarykay #dekatkakjarakkita
13212/15/2017 13:00 PM
This two products are the best to refine my 'lubang muka' 😍 SIAPA KATA BEKAS PARUT AND LUBANG-LUBANG DI MUKA TAKBOLEH HILANG TANPA MENGGUNAKAN PRODUCT PRODUCT MERBAHAYA DAN CHEMICAL? ‼️ .
My customer also love this twins! Kenapa wani? Apa yang special sgt dua barang ni 🤔
.
Haaaaaa apa yang special? Pernah nampak tak kulit muka yang ada lubang disebabkan bekas bekas jerawat dlu? YES this kind of product exist in this world! Thank god 😭✨ biar kita keluar modal sikt untuk cantikkan dan sihatkan kulit dgn produk produk botanikal buah buahan dan tumbuh tumbuhan. Biar lambat asal selamat ☝🏻️☝🏻☝🏻☝🏻 bagi yang ada masalah kulit muka bekas jerawat tapi pernah pakai peeling. Uolls kena sihatkan kulit dulu keluarkan segala jenis mak nenek bawah kulit yang dah tersimpan dan diblock oleh chemical dulu tu. Then kita go to the next step which is hilangkan parut jerawat yay 😍😍😍 .
Nak cantik kan? Guna produk selamat dan berkesan. Thats it. .
Apa nama dua produk ni? ✨ Today i wanna share with you guys about this twinnie product that are very effective and special.
.
Set Parut dan Pori yang Awesome! 💋✨ Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum
. 🌷Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil.
🌷Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin.
🌷Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa. 🌷Mengurangkan kemerahan.
.
Need this? Grab it as soon as possible ✨💪🏻 fix our skin level and love the good products. Only for our skin 💋
.
📲 011-32196898  #marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymelaka #marykayselangor #marykaycheras #marykayproducts #lofattah #neelofa #kulitcantik #marykayselangor #marykaywangsamaju #marykayshahalam #marykaysubangbestari #marykaygombak #marykayselayang #marykay #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykay #marykaymalaysia #marykaykl  #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners
This two products are the best to refine my 'lubang muka' 😍 SIAPA KATA BEKAS PARUT AND LUBANG-LUBANG DI MUKA TAKBOLEH HILANG TANPA MENGGUNAKAN PRODUCT PRODUCT MERBAHAYA DAN CHEMICAL? ‼️ . My customer also love this twins! Kenapa wani? Apa yang special sgt dua barang ni 🤔 . Haaaaaa apa yang special? Pernah nampak tak kulit muka yang ada lubang disebabkan bekas bekas jerawat dlu? YES this kind of product exist in this world! Thank god 😭✨ biar kita keluar modal sikt untuk cantikkan dan sihatkan kulit dgn produk produk botanikal buah buahan dan tumbuh tumbuhan. Biar lambat asal selamat ☝🏻️☝🏻☝🏻☝🏻 bagi yang ada masalah kulit muka bekas jerawat tapi pernah pakai peeling. Uolls kena sihatkan kulit dulu keluarkan segala jenis mak nenek bawah kulit yang dah tersimpan dan diblock oleh chemical dulu tu. Then kita go to the next step which is hilangkan parut jerawat yay 😍😍😍 . Nak cantik kan? Guna produk selamat dan berkesan. Thats it. . Apa nama dua produk ni? ✨ Today i wanna share with you guys about this twinnie product that are very effective and special. . Set Parut dan Pori yang Awesome! 💋✨ Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum . 🌷Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil. 🌷Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. 🌷Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa. 🌷Mengurangkan kemerahan. . Need this? Grab it as soon as possible ✨💪🏻 fix our skin level and love the good products. Only for our skin 💋 . 📲 011-32196898 #marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymelaka #marykayselangor #marykaycheras #marykayproducts #lofattah #neelofa #kulitcantik #marykayselangor #marykaywangsamaju #marykayshahalam #marykaysubangbestari #marykaygombak #marykayselayang #marykay #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners
14212/15/2017 12:53 PM
We cherish our happy moments together. Selamat Hari Lahir ya Shafiza @cahayashafizaaisyah . Semoga sentiasa di bawah lindungan & rahmatNYA 😎 .
@izahazlin #mrstailista #stailista #friends #friendship #happybirthday #birthday #celebration
We cherish our happy moments together. Selamat Hari Lahir ya Shafiza @cahayashafizaaisyah . Semoga sentiasa di bawah lindungan & rahmatNYA 😎 . @izahazlin #mrstailista #stailista #friends #friendship #happybirthday #birthday #celebration
94212/15/2017 12:35 PM
Perubahan pada kulit wajah kak naurah 😍Kita buat apa apa pon yang penting sabar dan istiqomah kan ? 😊.
.
Assalamualaikum semua dan selamat tengahari 🤗thank you sd naurah for sharing your  testimony 🌸 . Nak cantik bukan mudah kan ? . Seperti cikti beliau juga pernah menggunakan produk produk pemutih yang berlambak terjual di pasaran. Kadang kadang bila nampak orang beli produk yang telah rosakkan muka kita rasa kesian sangat 😔😞 . Tak mampu kita nak cegah bila orang dah terlalu ghairah untuk cepat putih , cepat glowing dan sebagainya .
. Jangan pertikaikan bila Mary Kay tak boleh bagi instant result 😞 sebab Mary Kay hanya berasaskan bahan botani berkualiti tinggi dan bahan yang dibenarkan sahaja , no merkuri & no hidrokinon. Beliau mengambil masa 3 tahun untuk pulihkan skin beliau sepenuhnya! Congrats dear ! 👏🏻👏🏻👏🏻 . .
.
Perubahan pada kulit wajah kak naurah 😍Kita buat apa apa pon yang penting sabar dan istiqomah kan ? 😊. . Assalamualaikum semua dan selamat tengahari 🤗thank you sd naurah for sharing your testimony 🌸 . Nak cantik bukan mudah kan ? . Seperti cikti beliau juga pernah menggunakan produk produk pemutih yang berlambak terjual di pasaran. Kadang kadang bila nampak orang beli produk yang telah rosakkan muka kita rasa kesian sangat 😔😞 . Tak mampu kita nak cegah bila orang dah terlalu ghairah untuk cepat putih , cepat glowing dan sebagainya . . Jangan pertikaikan bila Mary Kay tak boleh bagi instant result 😞 sebab Mary Kay hanya berasaskan bahan botani berkualiti tinggi dan bahan yang dibenarkan sahaja , no merkuri & no hidrokinon. Beliau mengambil masa 3 tahun untuk pulihkan skin beliau sepenuhnya! Congrats dear ! 👏🏻👏🏻👏🏻 . . . "sy pakai produk xyz.pd mulanya sy pakai mmg nampak cantik n flawless. sy pakai setengah tahun produk xyz tu tp pda 1 tahap tu KKM telah tahan produk tu dipasaran.. start dr tu terputus bekalan skincare sy... time sy pakai krim mlm produk xyz tu sy agak pelik knapa baju dekat lengan sy luntur.. sy try 1 mlm x pakai krim mlm, esok bagun sy tgok lengan baju sy x luntur pon.. OMG.. mmg sah ada bahan terlarang n berbahaya utk skin sy.. start dr situ skin sy semakin teruk n teruk..skrg produk xyz tu muncul balik.. sy ada dengar iklan produk tu dekat radio.. hati2 ye ladies.. pengasas produk yg sgt kejam.fikir utk kepentingan diri sendiri tanpa memikirkan kesan kpd pengguna " sy stop hampir stgh tahun tp muka sy tetap naik jerawat..mungkin dah bnyak sgt racun sy pakai dekat muka sy ni.. sehingga la 1 hari sy ditemukan produk MARY KAY. . Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Budget ? Pm siti laju laju 💃🏻. . Love , Siti SeniorBeauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 0192400562. . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat
22012/15/2017 12:35 PM
Assalamualaikum & salam maghrib ❤️😍✨Okay harini cik mary nak share testimoni best best best dari BC YUS. Sisterhood mary kay jugak! Bagaimana kulit muka kakak kita before and after setahun bersama Mary Kay 🤔
.
Walaupun ambil masa yg lama tapi kak yus tetap sabar dan konsisten percaya dgn produk mary kay. Terbaik lah kak yus ! Perlahan lahan lepas 3 bulan kulit kak yus nampak semakin sihat dan cuma tggal jerawat! 😱😱 Mary Kay tak boleh rawat skin uolss sekaligus hanya dalam beberapa hari ye. Mary Kay merawat lapisan Demi lapisan skin uolss yang rosak, semakin hari kulit semakin sihat dan pulih.
.
Mengapa produk Mary Kay berkualiti,dapat anugerah kecantikan setiap tahun, tapi tak boleh bagi kulit cantik seawal 3 hari ??? 😲 sedangkan produk lain boleh MURAH PULAK TU. .
Jom baca sampai habis, kenali dan pelajari fakta tentang 3 lapisan kulit.
🌸 EPIDERMIS.
🌸 DERMIS.
🌸 HYPODERMIS.
Lapisan Epidermis kulit iaitu kulit luar yang mengandungi 5 lapisan kulit yang mana setiap lapisan mengambil masa 28-35 hari untuk terhasilnya kulit baru, produk Mary Kay bertindak balas secara semula jadi proses kulit, sebab itu ambil masa untuk kulit jadi sihat dan cantik.
.
Berbeza dengan produk kimia yang menjanjikan seawal 3 ke 7 hari, ianya membuang lapisan epidermis kulit biasanya. Dapat kulit cantik awal, tapi lama kelamaan kulit akan rosak kerana struktur kulit tidak mendapat kebaikan penjagaan yg sempurna dan betul. Ibarat mencurah clorox di tempat yg kotor, 5 minit sudah pun bersih putih berkilat. Sebab itu produk Mary Kay akan diuji berkali-kali sebelum dipasarkan. .
Untuk anda diluar sana buatlah keputusan dengan bijak dan perlu ada sifat sabar. Tepuk dada tanya selera. Bagaimana anda melayan kulit anda? Jgn bila dah breakout baru tersedar dan menyesal?
-
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt .
Whatsapp 0172776961 Cik mary 🌷
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl
#marykayproduct #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaybotanical #botanicaleffect #skincaremarykay#dekatkakjarakkita
Assalamualaikum & salam maghrib ❤️😍✨Okay harini cik mary nak share testimoni best best best dari BC YUS. Sisterhood mary kay jugak! Bagaimana kulit muka kakak kita before and after setahun bersama Mary Kay 🤔 . Walaupun ambil masa yg lama tapi kak yus tetap sabar dan konsisten percaya dgn produk mary kay. Terbaik lah kak yus ! Perlahan lahan lepas 3 bulan kulit kak yus nampak semakin sihat dan cuma tggal jerawat! 😱😱 Mary Kay tak boleh rawat skin uolss sekaligus hanya dalam beberapa hari ye. Mary Kay merawat lapisan Demi lapisan skin uolss yang rosak, semakin hari kulit semakin sihat dan pulih. . Mengapa produk Mary Kay berkualiti,dapat anugerah kecantikan setiap tahun, tapi tak boleh bagi kulit cantik seawal 3 hari ??? 😲 sedangkan produk lain boleh MURAH PULAK TU. . Jom baca sampai habis, kenali dan pelajari fakta tentang 3 lapisan kulit. 🌸 EPIDERMIS. 🌸 DERMIS. 🌸 HYPODERMIS. Lapisan Epidermis kulit iaitu kulit luar yang mengandungi 5 lapisan kulit yang mana setiap lapisan mengambil masa 28-35 hari untuk terhasilnya kulit baru, produk Mary Kay bertindak balas secara semula jadi proses kulit, sebab itu ambil masa untuk kulit jadi sihat dan cantik. . Berbeza dengan produk kimia yang menjanjikan seawal 3 ke 7 hari, ianya membuang lapisan epidermis kulit biasanya. Dapat kulit cantik awal, tapi lama kelamaan kulit akan rosak kerana struktur kulit tidak mendapat kebaikan penjagaan yg sempurna dan betul. Ibarat mencurah clorox di tempat yg kotor, 5 minit sudah pun bersih putih berkilat. Sebab itu produk Mary Kay akan diuji berkali-kali sebelum dipasarkan. . Untuk anda diluar sana buatlah keputusan dengan bijak dan perlu ada sifat sabar. Tepuk dada tanya selera. Bagaimana anda melayan kulit anda? Jgn bila dah breakout baru tersedar dan menyesal? - Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt . Whatsapp 0172776961 Cik mary 🌷 . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayproduct #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaybotanical #botanicaleffect #skincaremarykay#dekatkakjarakkita
6112/15/2017 12:00 PM
Oh! Wowwww @faridtawfik_ . Macaroons yang you buat ni memang mengancam habis . Terima kasih 😎 .
#mrstailista #stailista #macarons #food #bake #foodporn
Oh! Wowwww @faridtawfik_ . Macaroons yang you buat ni memang mengancam habis . Terima kasih 😎 . #mrstailista #stailista #macarons #food #bake #foodporn
55212/15/2017 10:52 AM
Sekali sekala apa salahnya bertenang. Kan yang ☝🏻 itu ada 😎 .

#mrstailista #stailista #klfashionpolice #jumaat #friday #chill
Sekali sekala apa salahnya bertenang. Kan yang ☝🏻 itu ada 😎 . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #jumaat #friday #chill
113412/15/2017 08:46 AM
Ni la rupa Timewise Cleanser Mary Kay yang digilai ramai tu 😁❤ Kalau tengok pic kat atas tu, dapat lihat yang cleanser timewise ni ada 2 jenis tau:- 1. Normal to dry formula
🌸cleanser yang warna putih susu & ada biji2 halus macam scrub .
.
2. Combination to oily formula
🌸cleanser yang warna jernih/colourless juga ada biji2 scrub halus .

Timewise 3 in 1 cleanser bertindak dalam 3 cara. Membersih, mengelupas & menyegar dalam satu langkah mudah! 😍👍 .

Kelebihan timewise cleanser ialah :- 🌼 Berfungsi sebagai pencuci yang menyental di mana dia mengandungi microbeads yang
bertindak seperti scrub atau mask dan menyegar seperti (toner) 🌼 Mempunyai formula anti-aging yang sgt penting untuk mengurangkan kesan2 penuaan .

Kelebihan2 lain ialah : 🌼 Bila cuci muka, takde buih, utk n/ d manakala buih lembut utk c/o kulit rasa segar dan lembap..
pakai sekali dh boleh rasa kulit lebih lembut.
🌼 Bukan sekadar pencuci...tetapi mencuci sehingga ke dalam lapisan kulit. ... dan merawat sehingga kedalam..& blh mencegah jerawat yg masih ada di usia lbh matang 😍😘 .

Sangat best pada wanita yang suka awet muda. Jom join class skin care Mary Kay anda dengan kim. Percuma sahaja. Dulu kim pon bermula dari skin care class jugak dan dari situ kim tau lebih detail mengenai produk mary kay 😘😘 menarik ke menarik sangaat. Tak cuba maka tak cinta kan☺️
#Jom dapatkan running an Dari perundingan kecantikan yang Bertauliah anda! Boleh hubungi saya jika belum Ada *Love*
📍Norasikin 📲0179503270
👗Beauty Consultant 👠Sales Director 🌸Mary Kay Malaysia 
#produkmarykay
#marykaymalaysia
#marykaysungaimerab
#marykaysgmerab 
#marykaypengkalanchepa
#marykaykotabharu
#beautycomestoyou
#cantiksambilmerawat
#produknatural
#follow
#get
#buy
#getbeauty
#mpob

#marykaykajang #marykaykl #minaz #stailista #laraalana #bellaamara  #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacialclass
Ni la rupa Timewise Cleanser Mary Kay yang digilai ramai tu 😁❤ Kalau tengok pic kat atas tu, dapat lihat yang cleanser timewise ni ada 2 jenis tau:- 1. Normal to dry formula 🌸cleanser yang warna putih susu & ada biji2 halus macam scrub . . 2. Combination to oily formula 🌸cleanser yang warna jernih/colourless juga ada biji2 scrub halus . Timewise 3 in 1 cleanser bertindak dalam 3 cara. Membersih, mengelupas & menyegar dalam satu langkah mudah! 😍👍 . Kelebihan timewise cleanser ialah :- 🌼 Berfungsi sebagai pencuci yang menyental di mana dia mengandungi microbeads yang bertindak seperti scrub atau mask dan menyegar seperti (toner) 🌼 Mempunyai formula anti-aging yang sgt penting untuk mengurangkan kesan2 penuaan . Kelebihan2 lain ialah : 🌼 Bila cuci muka, takde buih, utk n/ d manakala buih lembut utk c/o kulit rasa segar dan lembap.. pakai sekali dh boleh rasa kulit lebih lembut. 🌼 Bukan sekadar pencuci...tetapi mencuci sehingga ke dalam lapisan kulit. ... dan merawat sehingga kedalam..& blh mencegah jerawat yg masih ada di usia lbh matang 😍😘 . Sangat best pada wanita yang suka awet muda. Jom join class skin care Mary Kay anda dengan kim. Percuma sahaja. Dulu kim pon bermula dari skin care class jugak dan dari situ kim tau lebih detail mengenai produk mary kay 😘😘 menarik ke menarik sangaat. Tak cuba maka tak cinta kan☺️ #Jom dapatkan running an Dari perundingan kecantikan yang Bertauliah anda! Boleh hubungi saya jika belum Ada *Love* 📍Norasikin 📲0179503270 👗Beauty Consultant 👠Sales Director 🌸Mary Kay Malaysia #produkmarykay #marykaymalaysia #marykaysungaimerab #marykaysgmerab #marykaypengkalanchepa #marykaykotabharu #beautycomestoyou #cantiksambilmerawat #produknatural #follow #get #buy #getbeauty #mpob #marykaykajang #marykaykl #minaz #stailista #laraalana #bellaamara #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacialclass
19012/15/2017 06:44 AM
*Stock Update 15/12*
🎈NEW ARRIVAL !!🎈
Jemma Quinn Premium Shawl😘
.
✔️RM 59 exclude 📦
✔Material : Paris Premium Crepe
✔️Size : 68cmX180cm
.
📌Next POSTAGE on 18/12 !!
.
ORDER NOW !!
LIMITED STOCK !!
.
DM / Whatsapp for order
👇🏻👇🏻
📲 019-7426842
💯Fast Service

#alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #redvelvetdrama #mycoffeeprince #pematahhati
*Stock Update 15/12* 🎈NEW ARRIVAL !!🎈 Jemma Quinn Premium Shawl😘 . ✔️RM 59 exclude 📦 ✔Material : Paris Premium Crepe ✔️Size : 68cmX180cm . 📌Next POSTAGE on 18/12 !! . ORDER NOW !! LIMITED STOCK !! . DM / Whatsapp for order 👇🏻👇🏻 📲 019-7426842 💯Fast Service #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #redvelvetdrama #mycoffeeprince #pematahhati
19112/15/2017 06:27 AM
@ari_rumyantseva 🔥🔥_______________________________________________________ @ann_perfecto - фотограф #pfoto  @rybichenko_tanya - стилист #stailista  @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ________________________________________________________#sport #nike #sportlife #life #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #goodnight #sportday #lovelife #сильнаядевочка #сильныйдухом #спорт #жизнь #стиль #nikert
@ari_rumyantseva 🔥🔥_______________________________________________________ @ann_perfecto - фотограф #pfoto @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ________________________________________________________#sport #nike #sportlife #life #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #goodnight #sportday #lovelife #сильнаядевочка #сильныйдухом #спорт #жизнь #стиль #nikert
109012/15/2017 06:19 AM
Маленький самурай большого спорта
@ari_rumyantseva 🥇____________________________________________________________ 
@ann_perfecto - #фотограф #photographer 
@rybichenko_tanya - стилист #stailista
@svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________

#sport #nike #sportlife  #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
Маленький самурай большого спорта @ari_rumyantseva 🥇____________________________________________________________ @ann_perfecto - #фотограф #photographer @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________ #sport #nike #sportlife #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
90112/15/2017 05:38 AM
[YEAR END SALE]
OFFER HINGGA HUJUNG TAHUN🎉🎉🎉
.
🌹JUBAH FARISHA🌹
.
Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat'. Design esklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik.😊😊
.
Price :
RM85 SM / RM90 SS
Free postage
.
√ MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO
Tidak melekap, selesa dipakai dalam apa2 keadaan cuaca.
√ ZIP BF
Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
√ TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG)
Untuk memudahkan mengambil wudhu'
√ Size XS - 5XL (refer pd gambar)
.
To order : WhatsApp 0134972414
.
#farishajubah #jubahfarisha #afzads #bajumuslimah #bajuexclusivemurah 
#jubahexclusive #jubahmoden 
#jubahmurah #jubahmoden 
#jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia 
#hargakasihsayang 
#sayajualjubah #jualanakhirtahun #jualanakhirtahun2017 #yes #yearendsale #yes2017 #yearendsale2017#sayajualonline #sayajualjubah #sayajualmurah #jomshopping #jomcantik #bffriendly #wudukfriendly #shopaholic #hijabster #stailista
[YEAR END SALE] OFFER HINGGA HUJUNG TAHUN🎉🎉🎉 . 🌹JUBAH FARISHA🌹 . Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat'. Design esklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik.😊😊 . Price : RM85 SM / RM90 SS Free postage . √ MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO Tidak melekap, selesa dipakai dalam apa2 keadaan cuaca. √ ZIP BF Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan. √ TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) Untuk memudahkan mengambil wudhu' √ Size XS - 5XL (refer pd gambar) . To order : WhatsApp 0134972414 . #farishajubah #jubahfarisha #afzads #bajumuslimah #bajuexclusivemurah #jubahexclusive #jubahmoden #jubahmurah #jubahmoden #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #hargakasihsayang #sayajualjubah #jualanakhirtahun #jualanakhirtahun2017 #yes #yearendsale #yes2017 #yearendsale2017#sayajualonline #sayajualjubah #sayajualmurah #jomshopping #jomcantik #bffriendly #wudukfriendly #shopaholic #hijabster #stailista
7112/15/2017 05:30 AM
MALACEP PLUS MARY KAY

Kenapa Wanita Memerlukan Set Penjagaan Kulit Malacep Plus?

Malacep Plus yang unik ini telah diperbaharui teknologinya menjadikan ianya berfungsi dengan lebih baik. Syarikat Mary Kay mempunyai pakar dalam Dermatology dan Oftalmologi yang akan menjalani ujian klinikal sebanyak 300,000 kali sebelum ianya dipasarkan.

Set Malacep Plus ini akan menjadikan kulit anda : - .
💋 cerah dan putih serta warna kulit lebih sekata dan tidak lagi kusam
💋 pemakaian yang konsisten dapat memudarkan jeragat dan juga pigmentasi
💋 menjernihkan kulit menjadikan kulit lebih glowing dan flawless
💋 mengurangkan bintik putih @ hitam di wajah.. Mempunyai masalah kulit terutamanya mereka yang pernah memakai produk pemutih?? Love always,
Akma Hani| +601123456125
www.wasap.my/601123456125
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaykajang #marykaykl #minaz #stailista #laraalana #bellaamara  #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacial
#produknatural #ProdukMaryKay 
#skincaremarykay #skincarebagus
#marykay
MALACEP PLUS MARY KAY Kenapa Wanita Memerlukan Set Penjagaan Kulit Malacep Plus? Malacep Plus yang unik ini telah diperbaharui teknologinya menjadikan ianya berfungsi dengan lebih baik. Syarikat Mary Kay mempunyai pakar dalam Dermatology dan Oftalmologi yang akan menjalani ujian klinikal sebanyak 300,000 kali sebelum ianya dipasarkan. Set Malacep Plus ini akan menjadikan kulit anda : - . 💋 cerah dan putih serta warna kulit lebih sekata dan tidak lagi kusam 💋 pemakaian yang konsisten dapat memudarkan jeragat dan juga pigmentasi 💋 menjernihkan kulit menjadikan kulit lebih glowing dan flawless 💋 mengurangkan bintik putih @ hitam di wajah.. Mempunyai masalah kulit terutamanya mereka yang pernah memakai produk pemutih?? Love always, Akma Hani| +601123456125 www.wasap.my/601123456125 Beauty Consultant Mary Kay #marykaykajang #marykaykl #minaz #stailista #laraalana #bellaamara #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacial #produknatural #ProdukMaryKay #skincaremarykay #skincarebagus #marykay
35012/15/2017 05:30 AM
Assalamualaikum uolss Selamat pagi 🤗❤️ .  Thank you shahira arshad izinkan share testimoni pengguna Mary Kay 🤗❤️ Alhamdulillah semakin ramai yang dapatkan skin yang cantik dan sihat dengan Mary Kay dan semakin ramai yang mempercayai Mary Kay ! Itu yang paling menggembirakan kim sebenarnya bila ramai wanita dah terbuka mata dan mementingkan keselamatan nyawa jangka masa panjang berbanding cantik sekejup dan membayakan organ dalam kita. Skincare pon boleh rosak kan organ dalam ke ? 😣 . Yes , memang boleh . Bahan kimia merbahaya yang ada dalam produk yang kita dok sapu tiap hari tu akan serap melalu salur darah kita . Pernah dengar tak kenyataan mengenai bahaya merkuri sehingga menyebabkan kerosakan ginjal, masalah mental dan kanser kulit ?.
.
Jangan jadikan kulit kita sebagai bahan uji kaji produk bermusim ya . Bukan orang lain yang akan tanggung bahayanya diri kita sendiri 😊 . Nak cantik jangan sekali kali guna jalan singkat.
.
Apa yang uolss nampak pada skin pengguna Mary Kay di atas ? 🙊 . Makin cantik ? Makin muda ? Tiada parut ? Kulit sihat ? Ya , skin yang berjerawat , berjeragat dan sebagainya boleh sihat kembali dengan Mary Kay tapi uolss kena sabar . Natural product take times kan ? Sebab kami nak uolss cantik dalam jangka masa panjang bukan 3 bulan atau 6 bulan dan skin breakout . No .

Jom join class skin care Mary Kay anda dengan akma. Percuma sahaja. Dulu akma pon bermula dari skin care class jugak dan dari situ akma tau lebih detail mengenai produk mary kay 😘😘 menarik ke menarik sangaat. Tak cuba maka tak cinta kan ?🙈 Love always,
Akma Hani| +601123456125
www.wasap.my/601123456125
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaykajang #marykaykl #minaz #stailista #laraalana #bellaamara  #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacial
#ProdukMaryKay #skincaremarykay
#marykay
Assalamualaikum uolss Selamat pagi 🤗❤️ . Thank you shahira arshad izinkan share testimoni pengguna Mary Kay 🤗❤️ Alhamdulillah semakin ramai yang dapatkan skin yang cantik dan sihat dengan Mary Kay dan semakin ramai yang mempercayai Mary Kay ! Itu yang paling menggembirakan kim sebenarnya bila ramai wanita dah terbuka mata dan mementingkan keselamatan nyawa jangka masa panjang berbanding cantik sekejup dan membayakan organ dalam kita. Skincare pon boleh rosak kan organ dalam ke ? 😣 . Yes , memang boleh . Bahan kimia merbahaya yang ada dalam produk yang kita dok sapu tiap hari tu akan serap melalu salur darah kita . Pernah dengar tak kenyataan mengenai bahaya merkuri sehingga menyebabkan kerosakan ginjal, masalah mental dan kanser kulit ?. . Jangan jadikan kulit kita sebagai bahan uji kaji produk bermusim ya . Bukan orang lain yang akan tanggung bahayanya diri kita sendiri 😊 . Nak cantik jangan sekali kali guna jalan singkat. . Apa yang uolss nampak pada skin pengguna Mary Kay di atas ? 🙊 . Makin cantik ? Makin muda ? Tiada parut ? Kulit sihat ? Ya , skin yang berjerawat , berjeragat dan sebagainya boleh sihat kembali dengan Mary Kay tapi uolss kena sabar . Natural product take times kan ? Sebab kami nak uolss cantik dalam jangka masa panjang bukan 3 bulan atau 6 bulan dan skin breakout . No . Jom join class skin care Mary Kay anda dengan akma. Percuma sahaja. Dulu akma pon bermula dari skin care class jugak dan dari situ akma tau lebih detail mengenai produk mary kay 😘😘 menarik ke menarik sangaat. Tak cuba maka tak cinta kan ?🙈 Love always, Akma Hani| +601123456125 www.wasap.my/601123456125 Beauty Consultant Mary Kay #marykaykajang #marykaykl #minaz #stailista #laraalana #bellaamara #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacial #ProdukMaryKay #skincaremarykay #marykay
33012/15/2017 05:27 AM
Compact powder terbaik cik mary pernah try uolls! 😍 utk ampa yg xsuka makeup tebal2 boleh try bedak yg simple ni. Mudah nk bawak pi mana mana! Light gilossss bila apply kat muka uolls
-
🤔Kulit sensitif?? 🤔Pakai bedak naik jerawat?? 🤔Berminyak?? -
✨Mineral Sheer Pressed Powder✨
Bedak jenis mineral ni berbentuk compact.
Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. Amat sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
Kalau sis suka yg jenis senang pakai & senang nak touch up, this is the best powder for you. .
😍 career opportunity 😍meh pm cepat .
Whatsapp 0189601277
Cik Mary by athirah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes #sheermineralpressedpowdermarykay #bedakmarykay #bedakcompactmarykay #powdermarykay #mineralpowdermarykay
Compact powder terbaik cik mary pernah try uolls! 😍 utk ampa yg xsuka makeup tebal2 boleh try bedak yg simple ni. Mudah nk bawak pi mana mana! Light gilossss bila apply kat muka uolls - 🤔Kulit sensitif?? 🤔Pakai bedak naik jerawat?? 🤔Berminyak?? - ✨Mineral Sheer Pressed Powder✨ Bedak jenis mineral ni berbentuk compact. Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. Amat sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. Kalau sis suka yg jenis senang pakai & senang nak touch up, this is the best powder for you. . 😍 career opportunity 😍meh pm cepat . Whatsapp 0189601277 Cik Mary by athirah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes #sheermineralpressedpowdermarykay #bedakmarykay #bedakcompactmarykay #powdermarykay #mineralpowdermarykay
14212/15/2017 03:21 AM
Demi membantu kebajikan & perbelanjaan anak-anak tak sah taraf dari Rumah Kebajikan NurHati, Ampang Selangor. Ayuh!! Sumbangkan sedikit bantuan dan berhibur bersama-sama penyanyi popular Nourul Depp dan penghibur serbaboleh Dee Jangan Ketawa. 
Detail seperti di bawah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.

Glitter & Masquerade 
Charity Party Nurhati 
Date: 29th December 2017
Time: 7:30pm onwards
Venue: Verdant Hill Hotel, KL

Price: 
VVIP RM2000 / table
VIP RM1000/ table
RM 55 / person 
Payment method:
NW Newrules Collection 
MAYBANK 564687107166

RSVP : +6017-9353909 / +6011-32540540

Special appearances Artiste
“ Sharifah shahira film star 🌟 “Salamiah Hassan Evergreen star

LUCKY DRaW !!!🥇🎖🏅🎁🎉🎁
Demi membantu kebajikan & perbelanjaan anak-anak tak sah taraf dari Rumah Kebajikan NurHati, Ampang Selangor. Ayuh!! Sumbangkan sedikit bantuan dan berhibur bersama-sama penyanyi popular Nourul Depp dan penghibur serbaboleh Dee Jangan Ketawa. Detail seperti di bawah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Glitter & Masquerade Charity Party Nurhati Date: 29th December 2017 Time: 7:30pm onwards Venue: Verdant Hill Hotel, KL Price: VVIP RM2000 / table VIP RM1000/ table RM 55 / person Payment method: NW Newrules Collection MAYBANK 564687107166 RSVP : +6017-9353909 / +6011-32540540 Special appearances Artiste “ Sharifah shahira film star 🌟 “Salamiah Hassan Evergreen star LUCKY DRaW !!!🥇🎖🏅🎁🎉🎁 "Charity for Rumah Kebajikan Nurhati" Nur Hati Services : 562674227780 . #mrstailista #charity #stailista #donation #entertainer #entertaiment #singer #sing #2018 #charityevent
32412/15/2017 02:54 AM
SET BLOUSE PALAZO SERI

Rm45
Post rm10sm rm14 ss

Free size fit l

Material crepe

Bahu 15
Dada 38
Lilit ketiak 18
Labuh lengan 21
Labuh baju 27

Palazzo
Cotton bubble
Pinggang 28
Pinggul 38
Labuh 39

FOR ORDER WHATSAPP 0134972414

#setpalazo#setblouse#setpalazoblouse#blouse#palazo#blousecrepe #sayajualonline #sayajualmurah #dropship#jomshopping #jombeli#jomcantik #shopaholic #hijabster #stailista
SET BLOUSE PALAZO SERI Rm45 Post rm10sm rm14 ss Free size fit l Material crepe Bahu 15 Dada 38 Lilit ketiak 18 Labuh lengan 21 Labuh baju 27 Palazzo Cotton bubble Pinggang 28 Pinggul 38 Labuh 39 FOR ORDER WHATSAPP 0134972414 #setpalazo#setblouse#setpalazoblouse#blouse#palazo#blousecrepe #sayajualonline #sayajualmurah #dropship#jomshopping #jombeli#jomcantik #shopaholic #hijabster #stailista
8512/15/2017 01:17 AM
❤️DHALIAH SUIT❤️
PRICE : RM 125 SM / RM 130 SS
FREE POSTAGE
.
DHALIAH SUIT, set blouse + palazo yg ringkas, kemas & menawan .
✔️ MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE.
Permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. InsyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 😊 ✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada cuff dekat lengan #dhaliahsuit tu, u olls boleh buka butang di cuff dan terus sentengkan lengan 😊 ✔️ MESRA MENYUSU. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si #dhaniahsuit ni 😊
✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE
✔️ POTONGAN SEMPURNA.
✔️ Pinggang getah dan zip tepi
.
📌To order : 0134972414
.
#afzads #topmurah #dressmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #topmurahmalaysia #topmurah #blousemurah #setblousepants #setblousepalazzo #dhaliahsuit #setsuit
#palazo#blouse#sayajualjubah #sayajualonline #sayajualmurah #jomshopping #jombeli#jomcantik #shopaholic #hijabster #stailista
❤️DHALIAH SUIT❤️ PRICE : RM 125 SM / RM 130 SS FREE POSTAGE . DHALIAH SUIT, set blouse + palazo yg ringkas, kemas & menawan . ✔️ MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE. Permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. InsyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 😊 ✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada cuff dekat lengan #dhaliahsuit tu, u olls boleh buka butang di cuff dan terus sentengkan lengan 😊 ✔️ MESRA MENYUSU. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si #dhaniahsuit ni 😊 ✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE ✔️ POTONGAN SEMPURNA. ✔️ Pinggang getah dan zip tepi . 📌To order : 0134972414 . #afzads #topmurah #dressmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #topmurahmalaysia #topmurah #blousemurah #setblousepants #setblousepalazzo #dhaliahsuit #setsuit #palazo#blouse#sayajualjubah #sayajualonline #sayajualmurah #jomshopping #jombeli#jomcantik #shopaholic #hijabster #stailista
9212/15/2017 01:03 AM
Good morning ! Assalamualaikum ❤️😍✨.
.
Pagi ni cikti nak share testimoni dari kak yus 👏🏻rakan Beauty Consultant jugak ! Bagaimana kulit wajah beliau sebelum dah selepas setahun dengan Mary Kay ? 😍 kulit wajah beliau breakout teruk sebelum menggunakan Mary Kay 😞 Kulit waktu tu sangat sensitif , berjerawat teruk , kusam dan nampak berminyak kan ?.
.
Perlahan lahan selepas 3 bulan kulit kak yus semakin sihat dan tinggal parut ! 😍👏🏻 Mary Kay tak boleh rawat skin uolss sekaligus, Mary Kay merawat lapisan Demi lapisan skin uolss yang rosak , semakin hari kulit semakin sihat , yang penting uolss dengar nasihat daripada Beauty Consultant yang bertauliah 😊.
.
Mengapa produk Mary Kay berkualiti,dapat anugerah kecantikan setiap tahun, tapi tak boleh bagi kulit cantik seawal 3 hari ??? 😲 sedangkan produk lain boleh.
.
Jom baca sampai habis, kenali dan pelajari fakta tentang 3 lapisan kulit.
🌸 EPIDERMIS.
🌸 DERMIS.
🌸 HYPODERMIS.
.
Lapisan Epidermis kulit iaitu kulit luar yang mengandungi 5 lapisan kulit yang mana setiap lapisan mengambil masa 28-35 hari untuk terhasilnya kulit baru, produk Mary Kay bertindak balas secara semula jadi proses kulit, sebab itu ambil masa untuk kulit jadi sihat dan cantik.
.
Berbeza dengan produk kimia yang menjanjikan seawal 3 ke 7 hari, ianya membuang lapisan epidermis kulit biasanya. Dapat kulit cantik awal, tapi lama kelamaan kulit akan rosak kerana struktur kulit tidak mendapat kebaikan penjagaan yg sempurna dan betul. Ibarat mencurah clorox di tempat yg kotor, 5 minit sudah pun bersih putih berkilat. Sebab itu produk Mary Kay akan diuji berkali-kali sebelum dipasarkan. .
Untuk pengguna , berfikirlah dengan bijak dan perlu ada sifat sabar. Tepuk dada tanya selera. Bagaimana anda melayan kulit anda ?
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat
Good morning ! Assalamualaikum ❤️😍✨. . Pagi ni cikti nak share testimoni dari kak yus 👏🏻rakan Beauty Consultant jugak ! Bagaimana kulit wajah beliau sebelum dah selepas setahun dengan Mary Kay ? 😍 kulit wajah beliau breakout teruk sebelum menggunakan Mary Kay 😞 Kulit waktu tu sangat sensitif , berjerawat teruk , kusam dan nampak berminyak kan ?. . Perlahan lahan selepas 3 bulan kulit kak yus semakin sihat dan tinggal parut ! 😍👏🏻 Mary Kay tak boleh rawat skin uolss sekaligus, Mary Kay merawat lapisan Demi lapisan skin uolss yang rosak , semakin hari kulit semakin sihat , yang penting uolss dengar nasihat daripada Beauty Consultant yang bertauliah 😊. . Mengapa produk Mary Kay berkualiti,dapat anugerah kecantikan setiap tahun, tapi tak boleh bagi kulit cantik seawal 3 hari ??? 😲 sedangkan produk lain boleh. . Jom baca sampai habis, kenali dan pelajari fakta tentang 3 lapisan kulit. 🌸 EPIDERMIS. 🌸 DERMIS. 🌸 HYPODERMIS. . Lapisan Epidermis kulit iaitu kulit luar yang mengandungi 5 lapisan kulit yang mana setiap lapisan mengambil masa 28-35 hari untuk terhasilnya kulit baru, produk Mary Kay bertindak balas secara semula jadi proses kulit, sebab itu ambil masa untuk kulit jadi sihat dan cantik. . Berbeza dengan produk kimia yang menjanjikan seawal 3 ke 7 hari, ianya membuang lapisan epidermis kulit biasanya. Dapat kulit cantik awal, tapi lama kelamaan kulit akan rosak kerana struktur kulit tidak mendapat kebaikan penjagaan yg sempurna dan betul. Ibarat mencurah clorox di tempat yg kotor, 5 minit sudah pun bersih putih berkilat. Sebab itu produk Mary Kay akan diuji berkali-kali sebelum dipasarkan. . Untuk pengguna , berfikirlah dengan bijak dan perlu ada sifat sabar. Tepuk dada tanya selera. Bagaimana anda melayan kulit anda ? . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat
12012/15/2017 00:46 AM
Jom dapatkan Inner neck TIFFANY paling selesa di Malaysia dengan saya skrg !! 15 pilihan warna yg korang boleh dapatkan😍😘😘
.
Seriously best gile inner ni..kain sejuk..mmg sgt selesa walaupun pakai seharian.. Free size☺️ mmg fit untuk semua saiz muka !!💕
.
✔️Rm39 je taw !!😍
.
DM / Whatsapp sis lelaju tuk order ye🙋🏻
📲 019-7426842
💯Fast Reply
.
#alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince #pematahhati
Jom dapatkan Inner neck TIFFANY paling selesa di Malaysia dengan saya skrg !! 15 pilihan warna yg korang boleh dapatkan😍😘😘 . Seriously best gile inner ni..kain sejuk..mmg sgt selesa walaupun pakai seharian.. Free size☺️ mmg fit untuk semua saiz muka !!💕 . ✔️Rm39 je taw !!😍 . DM / Whatsapp sis lelaju tuk order ye🙋🏻 📲 019-7426842 💯Fast Reply . #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #mycoffeeprince #pematahhati
22017312/15/2017 00:41 AM
Маленький самурай большого спорта
@ari_rumyantseva 🥇____________________________________________________________ 
@ann_perfecto - #фотограф #photographer 
@rybichenko_tanya - стилист #stailista
@svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________

#sport #nike #sportlife  #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
Маленький самурай большого спорта @ari_rumyantseva 🥇____________________________________________________________ @ann_perfecto - #фотограф #photographer @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________________________________ #sport #nike #sportlife #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #детскаяфотосессия #фотографмосква #advertising #fashion #gerl #black #tennis #студийнаясъемка #photoshooting #designer #sportswear @riccardotisci17
88212/14/2017 20:42 PM
☄️
☄️ "Ты сделана из того, что ты делаешь " #Nike @ari_rumyantseva 🌟________________________________________________________ @ann_perfecto - фотограф #pfoto @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ___________________________________. #sport #sportlife #sportgirl #model #fashionlook ##nikert @riccardotisci17 #nikeshoes #fashion #kids #kidsmodel #goodnight #самурай
125512/14/2017 19:42 PM
Нереальная @ari_rumyantseva 🔥🔥___________________________________ @ann_perfecto - фотограф #pfoto  @rybichenko_tanya - стилист #stailista  @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________#sport #nike #sportlife #life #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #goodnight #sportday #lovelife
Нереальная @ari_rumyantseva 🔥🔥___________________________________ @ann_perfecto - фотограф #pfoto @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua ____________________________________#sport #nike #sportlife #life #sportmodel #model #kids #kidsmodel #fashionmodel #goodnight #sportday #lovelife
143512/14/2017 18:46 PM
K H A T U L I S T I W A

beforeafter
@kims.emm + @shafiq3brothers
lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan.

FULL PACKAGE
pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin

S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola 
#lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin 
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
#bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
K H A T U L I S T I W A beforeafter @kims.emm + @shafiq3brothers lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan. FULL PACKAGE pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu #bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
12935712/06/2017 13:01 PM
Amazing Boss... #viralvideo #action #stailista #amazing #amazingday
63014512/06/2017 12:19 PM
K H A T U L I S T I W A

@kims.emm + @shafiq3brothers

suit melayu + dress by @solaweddingcouture

makeup by @solaweddingcouture 
Dais by @solaweddingcouture 
photographer by @shazuan_shah
lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan.

FULL PACKAGE
pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin

S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola 
#lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin 
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
#bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
K H A T U L I S T I W A @kims.emm + @shafiq3brothers suit melayu + dress by @solaweddingcouture makeup by @solaweddingcouture Dais by @solaweddingcouture photographer by @shazuan_shah lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan. FULL PACKAGE pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu #bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
324512/14/2017 12:50 PM
akhirnya.. drama misi laksa dan laksam..kahwin jugak diorg ni.. gown @raysharizrose by @solaweddingcouture

S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola 
#lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin 
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
#bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
573712/16/2017 13:36 PM
Будь в форме #nike#nikewomen #madeof#arinarumyantseva #justdoit#sport#love #nikelab @ann_perfecto - фотограф #pfoto @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua
Будь в форме #nike#nikewomen #madeof#arinarumyantseva #justdoit#sport#love #nikelab @ann_perfecto - фотограф #pfoto @rybichenko_tanya - стилист #stailista @svetlanarelke - визаж и причёска #hairstyle #mua
2501412/14/2017 18:26 PM
K H A T U L I S T I W A

@kims.emm + @shafiq3brothers

suit melayu + dress by @solaweddingcouture

makeup by @solaweddingcouture .

Dais by @solaweddingcouture 
lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan.

FULL PACKAGE
pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin

S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola 
#lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin 
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
#bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
K H A T U L I S T I W A @kims.emm + @shafiq3brothers suit melayu + dress by @solaweddingcouture makeup by @solaweddingcouture . Dais by @solaweddingcouture lokasi : Bukit Abal,Pasir Puteh,Kelantan. FULL PACKAGE pelamin,busana,mekap dan meja makan pengantin S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin #brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu #bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty
162412/15/2017 13:05 PM
#weddingSEM #classical #stailista #белыеворотнички Пацаны @valera_vasilev_  @xomyakov  и Санек, зажигали на свадьбе просто эпично и безумно весело!!! Всем добра и счастья!😊🔥✌🏻
#weddingSEM #classical #stailista #белыеворотнички Пацаны @valera_vasilev_ @xomyakov и Санек, зажигали на свадьбе просто эпично и безумно весело!!! Всем добра и счастья!😊🔥✌🏻
108209/04/2017 17:27 PM
#post #moviestime  #stailista
122710/24/2017 15:57 PM
Next