#mrstailista medias

We cherish our happy moments together. Selamat Hari Lahir ya Shafiza @cahayashafizaaisyah . Semoga sentiasa di bawah lindungan & rahmatNYA 😎 .
@izahazlin #mrstailista #stailista #friends #friendship #happybirthday #birthday #celebration
We cherish our happy moments together. Selamat Hari Lahir ya Shafiza @cahayashafizaaisyah . Semoga sentiasa di bawah lindungan & rahmatNYA 😎 . @izahazlin #mrstailista #stailista #friends #friendship #happybirthday #birthday #celebration
38012/15/2017 12:35 PM
Oh! Wowwww @faridtawfik_ . Macaroons yang you buat ni memang mengancam habis . Terima kasih 😎 .
#mrstailista #stailista #macarons #food #bake #foodporn
Oh! Wowwww @faridtawfik_ . Macaroons yang you buat ni memang mengancam habis . Terima kasih 😎 . #mrstailista #stailista #macarons #food #bake #foodporn
34212/15/2017 10:52 AM
Sekali sekala apa salahnya bertenang. Kan yang ☝🏻 itu ada 😎 .

#mrstailista #stailista #klfashionpolice #jumaat #friday #chill
Sekali sekala apa salahnya bertenang. Kan yang ☝🏻 itu ada 😎 . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #jumaat #friday #chill
81312/15/2017 08:46 AM
Demi membantu kebajikan & perbelanjaan anak-anak tak sah taraf dari Rumah Kebajikan NurHati, Ampang Selangor. Ayuh!! Sumbangkan sedikit bantuan dan berhibur bersama-sama penyanyi popular Nourul Depp dan penghibur serbaboleh Dee Jangan Ketawa. 
Detail seperti di bawah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.

Glitter & Masquerade 
Charity Party Nurhati 
Date: 29th December 2017
Time: 7:30pm onwards
Venue: Verdant Hill Hotel, KL

Price: 
VVIP RM2000 / table
VIP RM1000/ table
RM 55 / person 
Payment method:
NW Newrules Collection 
MAYBANK 564687107166

RSVP : +6017-9353909 / +6011-32540540

Special appearances Artiste
β€œ Sharifah shahira film star 🌟 β€œSalamiah Hassan Evergreen star

LUCKY DRaW !!!πŸ₯‡πŸŽ–πŸ…πŸŽπŸŽ‰πŸŽ
Demi membantu kebajikan & perbelanjaan anak-anak tak sah taraf dari Rumah Kebajikan NurHati, Ampang Selangor. Ayuh!! Sumbangkan sedikit bantuan dan berhibur bersama-sama penyanyi popular Nourul Depp dan penghibur serbaboleh Dee Jangan Ketawa. Detail seperti di bawah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Glitter & Masquerade Charity Party Nurhati Date: 29th December 2017 Time: 7:30pm onwards Venue: Verdant Hill Hotel, KL Price: VVIP RM2000 / table VIP RM1000/ table RM 55 / person Payment method: NW Newrules Collection MAYBANK 564687107166 RSVP : +6017-9353909 / +6011-32540540 Special appearances Artiste β€œ Sharifah shahira film star 🌟 β€œSalamiah Hassan Evergreen star LUCKY DRaW !!!πŸ₯‡πŸŽ–πŸ…πŸŽπŸŽ‰πŸŽ "Charity for Rumah Kebajikan Nurhati" Nur Hati Services : 562674227780 . #mrstailista #charity #stailista #donation #entertainer #entertaiment #singer #sing #2018 #charityevent
26212/15/2017 02:54 AM
Barisan Diva Indonesia bersatu dan berarak megah dalam sebuah pertunjukan fesyen hebat milik Indonesia @rinaldyyunardiofficial yang telah diadakan siang tadi. 
@krisdayantilemos @itsrossa910 @princessyahrini @melly_goeslaw  aku tabik sama kalian ❀️❀️❀️ Pendapat anda? Jom! Undi penampilan, outfit, make-up dan aura mereka di IG Story MrStailista 😎 .

#mrstailista #stailista #klfashionpolice #fashion #avantgarde #diva #divaindonesia #indonesian #omg #stunning #rossa #kd #incesss #runway #catwalk
Barisan Diva Indonesia bersatu dan berarak megah dalam sebuah pertunjukan fesyen hebat milik Indonesia @rinaldyyunardiofficial yang telah diadakan siang tadi. @krisdayantilemos @itsrossa910 @princessyahrini @melly_goeslaw aku tabik sama kalian ❀️❀️❀️ Pendapat anda? Jom! Undi penampilan, outfit, make-up dan aura mereka di IG Story MrStailista 😎 . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #fashion #avantgarde #diva #divaindonesia #indonesian #omg #stunning #rossa #kd #incesss #runway #catwalk
84112/14/2017 15:47 PM
Wow! Just Wow!!! Barisan Diva Indonesia bersatu hati berarak mengikut kostum & tema serta lagak masing-masing dipertunjukan fesyen @rinaldyyunardiofficial πŸ€™πŸ» @princessyahrini @melly_goeslaw @krisdayantilemos @itsrossa910 .
#mrstailista #stailista #klfashionpolice #diva #indonesia #fashion #avantgarde #superdiva #indonesiansuperstar #wow #love #berani #bersatuhati
Wow! Just Wow!!! Barisan Diva Indonesia bersatu hati berarak mengikut kostum & tema serta lagak masing-masing dipertunjukan fesyen @rinaldyyunardiofficial πŸ€™πŸ» @princessyahrini @melly_goeslaw @krisdayantilemos @itsrossa910 . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #diva #indonesia #fashion #avantgarde #superdiva #indonesiansuperstar #wow #love #berani #bersatuhati
90312/14/2017 15:40 PM
Bila 2 Diva bersatu. Berpimpin tangan membawa satu matlamat dalam satu pementasan terhebat. 
Ya aku Dewi Angin @princessyahrini 
Ya aku Dewi Api @krisdayantilemos 
Ahh Meyy Zingg πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» .
#mrstailista #stailista #klfashionpolice #fashion #diva #indonesiandiva #trueentertainer #truediva #absolutelybeautiful #absaloutlyfabulous .
Bila 2 Diva bersatu. Berpimpin tangan membawa satu matlamat dalam satu pementasan terhebat. Ya aku Dewi Angin @princessyahrini Ya aku Dewi Api @krisdayantilemos Ahh Meyy Zingg πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #fashion #diva #indonesiandiva #trueentertainer #truediva #absolutelybeautiful #absaloutlyfabulous .
76112/14/2017 15:35 PM
Semoga cepat sembuh @shahzreenadam 😎 .
Happy to see all of u again @renesulaiman @faridtawfik_ @engkuwafiyya @nsshilla @lanajulana @wanroa @jurainims .

#mrstailista #stailista #friends #getwellsoon #sunwayhotel
Semoga cepat sembuh @shahzreenadam 😎 . Happy to see all of u again @renesulaiman @faridtawfik_ @engkuwafiyya @nsshilla @lanajulana @wanroa @jurainims . #mrstailista #stailista #friends #getwellsoon #sunwayhotel
67212/14/2017 10:59 AM
Eloknya cuaca hari ini 😎 .
#mrstailista #stailista #cuaca #elok #sunnyday #catwalk #backalleys #streetwear #streetstyle
13528120212/14/2017 07:15 AM
2017 sudah hampir ke kemuncaknya. Apakah yang telah ku kecapi? 
Photo by @emriz 
#mrstailista #stailista #senja #2017 #2018 #totheend #goodbye #seeyou #cheers #love
2017 sudah hampir ke kemuncaknya. Apakah yang telah ku kecapi? Photo by @emriz #mrstailista #stailista #senja #2017 #2018 #totheend #goodbye #seeyou #cheers #love
140312/13/2017 09:56 AM
#Repost @mr.stylista
...
Lihat tu @amanazizofficial , seronok sungguh dia membelek koleksi terbaru cermin mata jenama @agnesb_officiel yang telah dilancarkan di pusat beli-belah Pavilion baru-baru ini. Tahniah!!! .
#mrstailista #stailista #glasses #cerminmata #malaysiancelebrity #celebritystyle #instavideo
#Repost @mr.stylista ... Lihat tu @amanazizofficial , seronok sungguh dia membelek koleksi terbaru cermin mata jenama @agnesb_officiel yang telah dilancarkan di pusat beli-belah Pavilion baru-baru ini. Tahniah!!! . #mrstailista #stailista #glasses #cerminmata #malaysiancelebrity #celebritystyle #instavideo
2003612/13/2017 08:40 AM
Lihat tu @amanazizofficial , seronok sungguh dia membelek koleksi terbaru cermin mata jenama @agnesb_officiel yang telah dilancarkan di pusat beli-belah Pavilion baru-baru ini. Tahniah!!! .
#mrstailista #stailista #glasses #cerminmata #malaysiancelebrity #celebritystyle #instavideo
Lihat tu @amanazizofficial , seronok sungguh dia membelek koleksi terbaru cermin mata jenama @agnesb_officiel yang telah dilancarkan di pusat beli-belah Pavilion baru-baru ini. Tahniah!!! . #mrstailista #stailista #glasses #cerminmata #malaysiancelebrity #celebritystyle #instavideo
56232312/13/2017 07:50 AM
Tak sabarnya nak jamming dengan penyanyi Noryn Aziz @norynaziz di Alexis Bistro, Jalan Ampang pada 15 & 16 Disember ini.

Kalau tak silap,  masih ada kekosongan. Sambil menjamu selera kita berhibur dengan alunan suara Jazz, Noryn Aziz. ONZZZ .

Tel: 03-42602288
Laman web :www.alexis.com.my .

Styled by MrStailista (me)
Outfit by @khoonhooiofficial 
Accessories by @modvier 
Makeup by Sheila Mohamad
Photo by Black Pepper Production .

#mrstailista #stailista #style #styling #fashion #black #glamour #alexisampang #jazz #performance #jamming @sheila_mohamad @blackpepperproduction
Tak sabarnya nak jamming dengan penyanyi Noryn Aziz @norynaziz di Alexis Bistro, Jalan Ampang pada 15 & 16 Disember ini. Kalau tak silap, masih ada kekosongan. Sambil menjamu selera kita berhibur dengan alunan suara Jazz, Noryn Aziz. ONZZZ . Tel: 03-42602288 Laman web :www.alexis.com.my . Styled by MrStailista (me) Outfit by @khoonhooiofficial Accessories by @modvier Makeup by Sheila Mohamad Photo by Black Pepper Production . #mrstailista #stailista #style #styling #fashion #black #glamour #alexisampang #jazz #performance #jamming @sheila_mohamad @blackpepperproduction
106212/13/2017 03:18 AM
Looking forward for 2018. 
All the best Nourul Depp @nouruldepp & team and of course Mr @kirstenharma. Yeeeeehaaaaa 😎

#mrstailista #stailista #paris #videomusic #shooting @kasihcicie @bustamammokhtarofficial #instavideo @haidarnabil21
Looking forward for 2018. All the best Nourul Depp @nouruldepp & team and of course Mr @kirstenharma. Yeeeeehaaaaa 😎 #mrstailista #stailista #paris #videomusic #shooting @kasihcicie @bustamammokhtarofficial #instavideo @haidarnabil21
56244212/12/2017 14:29 PM
Sekadar ingan mencuri limelight mereka. Maaf tompang lalu 😎 .
#mrstailista #stailista #photoshoots #throwback #theyarefamous #tumpanglalu
Sekadar ingan mencuri limelight mereka. Maaf tompang lalu 😎 . #mrstailista #stailista #photoshoots #throwback #theyarefamous #tumpanglalu
115812/12/2017 10:59 AM
Minum Kopi Kluang & Brownies Pisang  di kafe mililik @chefaduamran . Onzz Onzz Onzz cafe ni 😎 .
#mrstailista #stailista #chefadu #masterchef #chef #malaysian #food #malay #restaurant #proud #happy #willcome
Minum Kopi Kluang & Brownies Pisang di kafe mililik @chefaduamran . Onzz Onzz Onzz cafe ni 😎 . #mrstailista #stailista #chefadu #masterchef #chef #malaysian #food #malay #restaurant #proud #happy #willcome
2082512/11/2017 09:27 AM
Selamat Pagi & Good Morning semua. 
Kepada orang KL, selamat berkerja tetapi kerana iols tinggal di Selangor dan pejabat di Ampang. 
Jadi iols cuti sehari lagi dan menikmatinya dengan persalinan hebat dari butik vintage @ziafdamahomofficial yang berlokasi di Klang, Selangor. 
Apapun, jangan lupa untuk sentiasa menulis dan bertutur dalam Bahasa Malaysia ya. 
Outfit by @ziafdamahomofficial 
Video by @melmuzammil .

#mrstailista #stailista #klfashionpolice #fashion #fesyen #ziafdamahom #style #stail #styling #catwalk #vintage #instavideo #kualalumpur #ampang #selangor #malaysia #furr #vintageclothing
Selamat Pagi & Good Morning semua. Kepada orang KL, selamat berkerja tetapi kerana iols tinggal di Selangor dan pejabat di Ampang. Jadi iols cuti sehari lagi dan menikmatinya dengan persalinan hebat dari butik vintage @ziafdamahomofficial yang berlokasi di Klang, Selangor. Apapun, jangan lupa untuk sentiasa menulis dan bertutur dalam Bahasa Malaysia ya. Outfit by @ziafdamahomofficial Video by @melmuzammil . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #fashion #fesyen #ziafdamahom #style #stail #styling #catwalk #vintage #instavideo #kualalumpur #ampang #selangor #malaysia #furr #vintageclothing
68745212/11/2017 02:35 AM
Mari mulakan hari dengan tenaga yang POSITIF uols πŸ˜‰

WHY nak stress?
WHY nak down?
WHY nak drama?
WHY nak gossip gossip?
WHY nak fikirkan sakit? 
WHY nak riak? 
WHY nak 'hey I am better than you'?
Why 😱Why 😱 Why 😱???? .

Ayuh kita ke @ziafdamahomofficial di Klang kerana ada baaaaanyak persalinan vintage berjenama yang ONZ ONZ ONZ 😎 .
Video by @melmuzammil .

#mrstailista #fashion #stailista #klfashionpolice #designer #newdesigner #malaysia #instavideo #goodmorning #selamatpagi #bulubulu
Mari mulakan hari dengan tenaga yang POSITIF uols πŸ˜‰ WHY nak stress? WHY nak down? WHY nak drama? WHY nak gossip gossip? WHY nak fikirkan sakit? WHY nak riak? WHY nak 'hey I am better than you'? Why 😱Why 😱 Why 😱???? . Ayuh kita ke @ziafdamahomofficial di Klang kerana ada baaaaanyak persalinan vintage berjenama yang ONZ ONZ ONZ 😎 . Video by @melmuzammil . #mrstailista #fashion #stailista #klfashionpolice #designer #newdesigner #malaysia #instavideo #goodmorning #selamatpagi #bulubulu
1202692812/10/2017 00:45 AM
Ceria sungguh wajah bonda kepada Wak Doyok iaitu Puan Siti Fatonah ketika saya meminta beliau menyampaikan hajat sempena ulang tahun ke-38 bintang sosial media berkenaan di kediamannya di Klang, Selangor. Pintanya agar Wak Doyok dapat segera berumah tangga. Hmm.... bila lah tu ya πŸ€”

Foto oleh @firmanmohtar .
#mrstailista #stailista #emcee #host #pengacaramajlis #pengacara @wakdoyok #white #birthday #celebration
Ceria sungguh wajah bonda kepada Wak Doyok iaitu Puan Siti Fatonah ketika saya meminta beliau menyampaikan hajat sempena ulang tahun ke-38 bintang sosial media berkenaan di kediamannya di Klang, Selangor. Pintanya agar Wak Doyok dapat segera berumah tangga. Hmm.... bila lah tu ya πŸ€” Foto oleh @firmanmohtar . #mrstailista #stailista #emcee #host #pengacaramajlis #pengacara @wakdoyok #white #birthday #celebration
137012/09/2017 16:41 PM
Tahniah! Wak Doyok atas kelahiran haruman sulung WD Exclusive dan selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke-38. 
Saya berbesar hati berada di kediaman indah dan menjadi juruacara pada majlis yang istimewah ini.

Photo by @firmanmohtar 
Hair by @the_hair_tric_and_lashility .

#mrstailista #stailista #wdexclusive #birthday #celebrate #ulangtahun #haruman #perfume
Tahniah! Wak Doyok atas kelahiran haruman sulung WD Exclusive dan selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke-38. Saya berbesar hati berada di kediaman indah dan menjadi juruacara pada majlis yang istimewah ini. Photo by @firmanmohtar Hair by @the_hair_tric_and_lashility . #mrstailista #stailista #wdexclusive #birthday #celebrate #ulangtahun #haruman #perfume
182312/09/2017 16:34 PM
Akhirnya sampai juga  dikediaman bintang sosial media terkenal tanah air siapa lagi kalau bukan @wakdoyok. Ahak ahak... dah 38 tahun ya. Khabarnya Wak Doyok ada announcement penting kejap lagi. Apa tu? Nak kahwin ker? 🀐

Top dari Pasar Seni @faisal_hamied 
Jacket by Rizalman Ibrahim
Shoes & accessories by @sacoorbrothers .

#mrstailista #stailista #wakdoyok #birthday #celebrity #celebration #announcement #socialmedia
Akhirnya sampai juga dikediaman bintang sosial media terkenal tanah air siapa lagi kalau bukan @wakdoyok. Ahak ahak... dah 38 tahun ya. Khabarnya Wak Doyok ada announcement penting kejap lagi. Apa tu? Nak kahwin ker? 🀐 Top dari Pasar Seni @faisal_hamied Jacket by Rizalman Ibrahim Shoes & accessories by @sacoorbrothers . #mrstailista #stailista #wakdoyok #birthday #celebrity #celebration #announcement #socialmedia
152612/09/2017 12:28 PM
Ok, mana satukah gaun πŸ‘—malam kegemaran anda yang telah digayakan oleh selebriti popular Fazura ini? 
KIRI - gaun sarat perincian berlabuci
KANAN - gaun kembang ala princess .
#mrstailista #stailista #pilihananda #cubapilih #fazura #dress #gaun #gaunmalam #princess
Ok, mana satukah gaun πŸ‘—malam kegemaran anda yang telah digayakan oleh selebriti popular Fazura ini? KIRI - gaun sarat perincian berlabuci KANAN - gaun kembang ala princess . #mrstailista #stailista #pilihananda #cubapilih #fazura #dress #gaun #gaunmalam #princess
1801312/09/2017 05:10 AM
Cantik sungguh butik terkini @ricorinaldi yang berlokasi di Plaza Damas KL. Onzz Onzz Onzz 😘 
@thericorinaldi 
@dynasmokhtar 
@najlashoes .

#mrstailista #stailista #new #boutique #butik #fesyen #malaysiandesigner
Cantik sungguh butik terkini @ricorinaldi yang berlokasi di Plaza Damas KL. Onzz Onzz Onzz 😘 @thericorinaldi @dynasmokhtar @najlashoes . #mrstailista #stailista #new #boutique #butik #fesyen #malaysiandesigner
2261012/08/2017 09:14 AM
Selamat malam πŸ˜‰

#mrstailista #selfreminder #stailista #attitude #direction #you #goodnight
43020812/07/2017 16:40 PM
DISCHARGED 
Ya Allah Ya Tuhanku, Engkau berilah keberkatan, kesejahteraan dan keampunan kepada saudara, para sahabat & kenalanku yang telah mengirimkan doa, kesejahteraan dan kasih sayang kepada diriku. 
Sesungguhnya yang baik itu datang dari diriMU dan yang buruk itu datang diriku sendiri. Amin πŸ™πŸ» #mrstailista #stailista #terimakasih #thankyou #alhamdulillah #thankgod #mahapemurah #mahamengasihani #love #blessed
DISCHARGED Ya Allah Ya Tuhanku, Engkau berilah keberkatan, kesejahteraan dan keampunan kepada saudara, para sahabat & kenalanku yang telah mengirimkan doa, kesejahteraan dan kasih sayang kepada diriku. Sesungguhnya yang baik itu datang dari diriMU dan yang buruk itu datang diriku sendiri. Amin πŸ™πŸ» #mrstailista #stailista #terimakasih #thankyou #alhamdulillah #thankgod #mahapemurah #mahamengasihani #love #blessed
161612/07/2017 09:56 AM
Thanks lah bro @yusairiy sebab mampir tadi. Wey, topi lu tu sangat ONZZ 😎 .
#mrstailista #stailista #friends #thanks #terimakasih #muchappreciated
Thanks lah bro @yusairiy sebab mampir tadi. Wey, topi lu tu sangat ONZZ 😎 . #mrstailista #stailista #friends #thanks #terimakasih #muchappreciated
75212/07/2017 06:16 AM
Ramai yang bertanya saya sakit apa. Ramai juga yang mendoakan semoga saya cepat sembuh . 
Apapun dan siapapun juga anda, saya mendoakan agar anda semua berada di bawah lindunganNYA. .

Ini dia, Dr Sahari Hamid  @nazifnazrieldrsahari dari Prince Court Medical Centre. .

Terima kasih dengan rawatan yang cenggini πŸ‘πŸ» dan layanan dari jururawat yang πŸ”› macam mana entah 🌷. #mrstailista #stailista #hospital #doctor #questions #thankyou #terimakasih #muchappreciated #friends #love #alhamdulillah
Ramai yang bertanya saya sakit apa. Ramai juga yang mendoakan semoga saya cepat sembuh . Apapun dan siapapun juga anda, saya mendoakan agar anda semua berada di bawah lindunganNYA. . Ini dia, Dr Sahari Hamid @nazifnazrieldrsahari dari Prince Court Medical Centre. . Terima kasih dengan rawatan yang cenggini πŸ‘πŸ» dan layanan dari jururawat yang πŸ”› macam mana entah 🌷. #mrstailista #stailista #hospital #doctor #questions #thankyou #terimakasih #muchappreciated #friends #love #alhamdulillah
2952812/07/2017 04:57 AM
Rindunya kat Shereen @hashtagsrihartamas πŸ˜— Thank you Pn Shilla @nsshilla & Mr Kee @kee.kl kerana sudi melawat malam tadi. Uols datang terus iols terasa sihat walafiat 😎 .
#mrstailista #stailista #thankyou #terimakasih #muchappreciated #instavideo
Rindunya kat Shereen @hashtagsrihartamas πŸ˜— Thank you Pn Shilla @nsshilla & Mr Kee @kee.kl kerana sudi melawat malam tadi. Uols datang terus iols terasa sihat walafiat 😎 . #mrstailista #stailista #thankyou #terimakasih #muchappreciated #instavideo
49260712/07/2017 02:13 AM
Terima kasih Pn Najla @bynajlaa dari @najlashoes kerana sudi melawat. Alah si kecil Syifa ni pun pandai ambil hati uncle. Siap bawa belon lagi 😘 .
#MrStailista #stailista #thankyou #muchappreciated #friends
Terima kasih Pn Najla @bynajlaa dari @najlashoes kerana sudi melawat. Alah si kecil Syifa ni pun pandai ambil hati uncle. Siap bawa belon lagi 😘 . #MrStailista #stailista #thankyou #muchappreciated #friends
86612/07/2017 00:12 AM
Syukur Alhamdulillah kerana dianugerahkan  sahabat yang sangat memahami, sungguh sensitif dan sayangkan teman-temannya. Salah seorang daripanya adalah yang satu ini.  @journoguy . Jauh di mata dekat di hati 😎 .
#mrstailista #alhamdulillah #sahabat #terimakasih
Syukur Alhamdulillah kerana dianugerahkan sahabat yang sangat memahami, sungguh sensitif dan sayangkan teman-temannya. Salah seorang daripanya adalah yang satu ini. @journoguy . Jauh di mata dekat di hati 😎 . #mrstailista #alhamdulillah #sahabat #terimakasih
61312/06/2017 11:30 AM
Janganlah tenung iols macam tu @emriz . Napa nak ajak i pg Genting Premium Outlet kah? 😜 .
#mrstailista #stailista #thanksforcoming #terimakasih #lotsoflove #love
Janganlah tenung iols macam tu @emriz . Napa nak ajak i pg Genting Premium Outlet kah? 😜 . #mrstailista #stailista #thanksforcoming #terimakasih #lotsoflove #love
77212/06/2017 10:56 AM
So much ❀️ with these two. 
@bohariridzuan .
#mrstailista #stailista #terimakasih #thanksforcoming #lotsoflove
So much ❀️ with these two. @bohariridzuan . #mrstailista #stailista #terimakasih #thanksforcoming #lotsoflove
88512/06/2017 10:54 AM
Thank you for your time ya sahabat @jaydeesm , walaupun sibuk mengejar deadline suratkhabar & posting Instagram 😜 .
#mrstailista #stailista #friends #thanksforyourvisit #thankyou #muchappreciated
Thank you for your time ya sahabat @jaydeesm , walaupun sibuk mengejar deadline suratkhabar & posting Instagram 😜 . #mrstailista #stailista #friends #thanksforyourvisit #thankyou #muchappreciated
2162012/06/2017 09:27 AM
Adik lelaki seibu sebapa. Terima kasih kerana sudi menjengah abangmu yang tak seberapa ni 😎 .
#mrstailista #stailista #hospitalised  #thankyou #love #mylove #family
Adik lelaki seibu sebapa. Terima kasih kerana sudi menjengah abangmu yang tak seberapa ni 😎 . #mrstailista #stailista #hospitalised #thankyou #love #mylove #family
131712/06/2017 07:57 AM
Sama-sama kita doakan kebahagiaan & kesejahteraan bersama 😎

Thank you my ❀️ @izahazlin atas kehadiran anda yang telah menceriakan suasana bilikku yg suram. 
#jomkitaberbahasamalaysia .
#mrstailista #stailista #hospitalised #love #thanksforcoming #caring #mylove
Sama-sama kita doakan kebahagiaan & kesejahteraan bersama 😎 Thank you my ❀️ @izahazlin atas kehadiran anda yang telah menceriakan suasana bilikku yg suram. #jomkitaberbahasamalaysia . #mrstailista #stailista #hospitalised #love #thanksforcoming #caring #mylove
6731512/06/2017 07:52 AM
Mendengar cerita & pengalamannya ketika berkunjung di Masjidul Aqsa menjadikan hati ini meruntun untuk lebih beramal soleh 😎

@faraothman1 .
#mrstailista #stailista #thankforcoming #love
Mendengar cerita & pengalamannya ketika berkunjung di Masjidul Aqsa menjadikan hati ini meruntun untuk lebih beramal soleh 😎 @faraothman1 . #mrstailista #stailista #thankforcoming #love
202712/06/2017 07:41 AM
Kunjungan kehormat 2 PR hiburan terhebat tanah air @harryjalil @afdalshahizad 😎 .
#mrstailista #stailista #hospitalised #friends #thankyou #loveyou #love
Kunjungan kehormat 2 PR hiburan terhebat tanah air @harryjalil @afdalshahizad 😎 . #mrstailista #stailista #hospitalised #friends #thankyou #loveyou #love
105812/06/2017 07:33 AM
Ada yang datang 12 tengah malam semalam & bawak kerepek pedas. Tq Mama & Papa @ginnie_me 😎 .
#mrstailista #stailista #hospitalised #love #friend #friendship
Ada yang datang 12 tengah malam semalam & bawak kerepek pedas. Tq Mama & Papa @ginnie_me 😎 . #mrstailista #stailista #hospitalised #love #friend #friendship
1991312/06/2017 07:18 AM
πŸ€’
.
#mrstailista #stailista #hospital
2957612/05/2017 12:52 PM
KINI DIBUKA SEPENUHNYA: Inilah masanya untuk anda menjamu selera dengan menu yang enak di MADE 😎

@madebyilly .

#mrstailista #stailista #made #food #restaurant #pr #publicrelations #opened #finallyopen
KINI DIBUKA SEPENUHNYA: Inilah masanya untuk anda menjamu selera dengan menu yang enak di MADE 😎 @madebyilly . #mrstailista #stailista #made #food #restaurant #pr #publicrelations #opened #finallyopen
67012/05/2017 04:41 AM
Tersangat Onzz yang satu ini πŸ”› .
#mrstailista #stailista #music #underground #obsession
Tersangat Onzz yang satu ini πŸ”› . #mrstailista #stailista #music #underground #obsession
68512/04/2017 10:41 AM
Satu perkara yang saya kurang senang dengan seorang ikon & usahawah fesyen popular yang sorang ini,  apabila dia asyik saja berbicara dalam dalam Bahasa Inggeris 24/7, di dalam IG Story miliknya. Terfikir juga saya bila agaknya dia akan berbahasa ibunda ya. Hmmmmm habislah bahasa jiwa bangsa. Duduk lah England sana mak cik oiii. 
NOTA : Seorang teman dari Belanda ada bertanya kepada saya,
Satu perkara yang saya kurang senang dengan seorang ikon & usahawah fesyen popular yang sorang ini, apabila dia asyik saja berbicara dalam dalam Bahasa Inggeris 24/7, di dalam IG Story miliknya. Terfikir juga saya bila agaknya dia akan berbahasa ibunda ya. Hmmmmm habislah bahasa jiwa bangsa. Duduk lah England sana mak cik oiii. NOTA : Seorang teman dari Belanda ada bertanya kepada saya, "Eh! Kenapa orang Malaysia suka bercakap & menulis dalam Bahasa Inggeris? Kenapa tak cakap dalam bahasa kalian sendiri? " Jawapan saya, "Entah. Mungkin kami ni memilih untuk berfikiran international agaknya. . FAKTA: Padahal orang German, Perancis, Indonesia, Thailand sangat bangga dengan bahasa mereka. Kita? Pasti anda ada jawapannya 😎 . #mrstailista #stailista #bahasamalaysia #bahasamelayu #bahasajiwabangsa #bertuturdalambahasamalaysia #menulisdalambahasamalaysia #bangga #bahasakebangsaan #orangmalaysia #melayu #janganlupabahasa #malaysia #ikon #ikonfesyen #usahawanberjaya
62512/04/2017 03:31 AM
TAHNIAH @fozzana & shuben. Cantik sangat you malam ni my dear πŸ’‹

Makeup by @tiarzainal ❀️❀️❀️
Outfit by @syomirizwagupta ❀️❀️❀️ .

#mrstailista #stailista #wedding #malaywedding #songket #kualalumpur #malaysia
TAHNIAH @fozzana & shuben. Cantik sangat you malam ni my dear πŸ’‹ Makeup by @tiarzainal ❀️❀️❀️ Outfit by @syomirizwagupta ❀️❀️❀️ . #mrstailista #stailista #wedding #malaywedding #songket #kualalumpur #malaysia
149212/03/2017 14:54 PM
Meraikan raja sehari Farah Fauzana & Fazni Irwan 🌷

@syazwanzakariah 
@adlysyairi 
@shafinazshamsuri .
#mrstailista #stailista #klfashionpolice #wedding #malaywedding #reception #friends #friend #kualalumpur #malaysia
Meraikan raja sehari Farah Fauzana & Fazni Irwan 🌷 @syazwanzakariah @adlysyairi @shafinazshamsuri . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #wedding #malaywedding #reception #friends #friend #kualalumpur #malaysia
178712/03/2017 14:00 PM
Catching up situation with this PR guru @jaclynlo. Baik hati you babe. Tak penah kedekut ilmu 😎 .
#mrstailista #stailista #pr #publicrelations #oldfriends #friends #sunday #coffee #letsdothisagain #love #bangsar #kualalumpur #malaysia
Catching up situation with this PR guru @jaclynlo. Baik hati you babe. Tak penah kedekut ilmu 😎 . #mrstailista #stailista #pr #publicrelations #oldfriends #friends #sunday #coffee #letsdothisagain #love #bangsar #kualalumpur #malaysia
89312/03/2017 11:30 AM
Work in progress ❀️ @dynasmokhtar 
#mrstailista #stailista #klfashionpolice #friends #friend #kualalumpur #malaysia
Work in progress ❀️ @dynasmokhtar #mrstailista #stailista #klfashionpolice #friends #friend #kualalumpur #malaysia
123312/03/2017 09:06 AM
Our hate & love relationship. Bai...begau jari jemari kau tu πŸ˜œπŸ’…πŸΌ @ashtech .
#mrstailista #stailista #friendship #bff #musuhketat #apo #throwback #okbye #waklu #adaakukesah #potretkehidupan #kononkonon #lol
Our hate & love relationship. Bai...begau jari jemari kau tu πŸ˜œπŸ’…πŸΌ @ashtech . #mrstailista #stailista #friendship #bff #musuhketat #apo #throwback #okbye #waklu #adaakukesah #potretkehidupan #kononkonon #lol
85812/03/2017 03:19 AM
Good luck baby girl @norynaziz 😎
Really proud of u ❀️ .

Outfit by @norynaziz collection 
Little bit touch of MrStailista 
Pants by @syomirizwagupta .
#mrstailista #stailista #singer #jazz #malaysian #performance #turban #bobokl #jazz #jazzsinger #iloveher #love #goodluck #iloveyou #bobokl
Good luck baby girl @norynaziz 😎 Really proud of u ❀️ . Outfit by @norynaziz collection Little bit touch of MrStailista Pants by @syomirizwagupta . #mrstailista #stailista #singer #jazz #malaysian #performance #turban #bobokl #jazz #jazzsinger #iloveher #love #goodluck #iloveyou #bobokl
85312/01/2017 13:52 PM
OOTD situation 😎

Photo by @ginnie_me .
#mrstailista #stailista #klfashionpolice #ootd #mensfashion #kualalumpur #malaysia
OOTD situation 😎 Photo by @ginnie_me . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #ootd #mensfashion #kualalumpur #malaysia
110412/01/2017 12:10 PM
Pelangi cintaku 🌈

@ashtech @ginnie_me .
#mrstailista #stailista #klfashion #birthday #friends #kualalumpur
Pelangi cintaku 🌈 @ashtech @ginnie_me . #mrstailista #stailista #klfashion #birthday #friends #kualalumpur
117112/01/2017 10:35 AM
The arrival of Ariana Grande and he manager 😜

Happy Birthday @ginnie_me πŸŽ‚ .
#mrstailista #happybirthday #birthdaygirl #celebration #friends #instavideo
The arrival of Ariana Grande and he manager 😜 Happy Birthday @ginnie_me πŸŽ‚ . #mrstailista #happybirthday #birthdaygirl #celebration #friends #instavideo
58277912/01/2017 08:18 AM
Feeling ❀️❀️❀️- ed 
Feeling jer.... kerana ianya percuma. .

Hair by @the_hair_tric_and_lashility 
Hairstylist @emily_love123 .

#mrstailista #stailista #klfashionpolice #hair #style #hairstyle #stail #cando #menshair #kualalumpur #malaysia
Feeling ❀️❀️❀️- ed Feeling jer.... kerana ianya percuma. . Hair by @the_hair_tric_and_lashility Hairstylist @emily_love123 . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #hair #style #hairstyle #stail #cando #menshair #kualalumpur #malaysia
157812/01/2017 05:00 AM
Rezeki di pagi yang berbahagia ini, dapat melihat lambakan makanan enak enak belaka di @food.market. Tak sangka banyak resipi Bumiputra yang datang dalam peket cantik, penuh nutrisi dan sedap. Senang kata ONZZ lah 😎 .
#mrstailista #stailista #food #instantfood #malaysian #malaysia #paste #madeinmalaysia #malaysia
Rezeki di pagi yang berbahagia ini, dapat melihat lambakan makanan enak enak belaka di @food.market. Tak sangka banyak resipi Bumiputra yang datang dalam peket cantik, penuh nutrisi dan sedap. Senang kata ONZZ lah 😎 . #mrstailista #stailista #food #instantfood #malaysian #malaysia #paste #madeinmalaysia #malaysia
163512/01/2017 02:28 AM
Fashion influencer @mrstailista di Kedai Foodmarket hari ini. Awak dah sampai ke belum? Jangan lupa tag kawan kawam tau!
.
#mrstailista #stailista #foodmarket #sambal #aiskrimmalaysia #belacan #kampungfood
Fashion influencer @mrstailista di Kedai Foodmarket hari ini. Awak dah sampai ke belum? Jangan lupa tag kawan kawam tau! . #mrstailista #stailista #foodmarket #sambal #aiskrimmalaysia #belacan #kampungfood
20365312/01/2017 02:23 AM
Another chance, another day. Gerakkan kakiku, putarkan mindaku, bingkaskan tubuhku. Ringankan senyuman, dongakkan ke atas tetapi jangan pernah lupa di mana bumi dipijak dan sentiasalah bersyukur kepadaNYA ⬆️. .
#mrstailista #stailista #selfreminder #note #positivevibes #positivequotes #postivenotes #alhamdulillah #syukur #kualalumpur #malaysia
Another chance, another day. Gerakkan kakiku, putarkan mindaku, bingkaskan tubuhku. Ringankan senyuman, dongakkan ke atas tetapi jangan pernah lupa di mana bumi dipijak dan sentiasalah bersyukur kepadaNYA ⬆️. . #mrstailista #stailista #selfreminder #note #positivevibes #positivequotes #postivenotes #alhamdulillah #syukur #kualalumpur #malaysia
120311/30/2017 01:52 AM
KL FASHION POLICE 
Apa sajalah yang iols pok pek pok pek pasal @fashasandha . Semuanya di dalam episod terbaru KL Fashion Police kejap lagi. Jeng Jeng Jeng......!!! .
#mrstailista #stailista #klfashionpolice #police #fashionpolice #runway @rizmanruzaini @minluna
KL FASHION POLICE Apa sajalah yang iols pok pek pok pek pasal @fashasandha . Semuanya di dalam episod terbaru KL Fashion Police kejap lagi. Jeng Jeng Jeng......!!! . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #police #fashionpolice #runway @rizmanruzaini @minluna
91011/29/2017 11:19 AM
KL FASHION POLICE 
Kenapa agaknya berkerut macam tu sekali @minluna ? Kalau nak tau vhyyy lah... jom tengak #klfashionpolice di laman YouTube, 8 malam ini 😎 .
#mrstailista #stailista #fashion #fesyen @aydajebat #police #polis #fashionpolice #polispolis
KL FASHION POLICE Kenapa agaknya berkerut macam tu sekali @minluna ? Kalau nak tau vhyyy lah... jom tengak #klfashionpolice di laman YouTube, 8 malam ini 😎 . #mrstailista #stailista #fashion #fesyen @aydajebat #police #polis #fashionpolice #polispolis
91211/29/2017 07:41 AM
Eloknya cuaca hari ini 😎 .
#mrstailista #stailista #cuaca #elok #sunnyday #catwalk #backalleys #streetwear #streetstyle
13528120212/14/2017 07:15 AM
Memang waktu tu sangat panas. Demi kerja ✊🏽 πŸ‘• + πŸ‘–by @joechia #joechia
πŸ‘ž by RB Bundle #rbbundle 
Styled by @mrstailista #mrstailista #mrstailistastylingproject
Memang waktu tu sangat panas. Demi kerja ✊🏽 πŸ‘• + πŸ‘–by @joechia #joechia πŸ‘ž by RB Bundle #rbbundle Styled by @mrstailista #mrstailista #mrstailistastylingproject
1004504/29/2016 07:52 AM
Bila Kami bertemu... #bff #myhunnybunny #friends #stylista #mrstailista
150310/12/2017 08:48 AM
Be creative, be inspired, be bold, be different.... barulah special sikit kan πŸ˜‰πŸ˜Ž #mrstailista #positivenote #melaramtakingat
Be creative, be inspired, be bold, be different.... barulah special sikit kan πŸ˜‰πŸ˜Ž #mrstailista #positivenote #melaramtakingat
128808/22/2015 03:59 AM
Happy Birthday my ❀️ @norynaziz . Tak sangka the organiser sempat dapatkan kek besar, walaupun iols bagi tau agak last minute ya. Semoga sentiasa diberkati olehNYA 😎

#mrstailista #happybirthday
Happy Birthday my ❀️ @norynaziz . Tak sangka the organiser sempat dapatkan kek besar, walaupun iols bagi tau agak last minute ya. Semoga sentiasa diberkati olehNYA 😎 #mrstailista #happybirthday
47232911/26/2017 11:09 AM
Sekali sekala apa salahnya bertenang. Kan yang ☝🏻 itu ada 😎 .

#mrstailista #stailista #klfashionpolice #jumaat #friday #chill
Sekali sekala apa salahnya bertenang. Kan yang ☝🏻 itu ada 😎 . #mrstailista #stailista #klfashionpolice #jumaat #friday #chill
81312/15/2017 08:46 AM
Missing you 😒 #mrstailista #missingyou #VSCOcam #goodnight
118210/18/2015 14:17 PM
with Ah-Mey-Zing friends @leemasrop @ashtech @ferozmosen ❀️❀️❀️ #mrstailista #stailista #friends #boys #friendship
with Ah-Mey-Zing friends @leemasrop @ashtech @ferozmosen ❀️❀️❀️ #mrstailista #stailista #friends #boys #friendship
86808/27/2017 13:51 PM
Sesi mengumpul kelapa untuk buat rendang & dodol nak raya nanti. Banyak kot 😁😁😎 #mrstailista #balikkampung #coconut #kampunghalaman
Sesi mengumpul kelapa untuk buat rendang & dodol nak raya nanti. Banyak kot 😁😁😎 #mrstailista #balikkampung #coconut #kampunghalaman
1271306/12/2016 08:37 AM
Next