#bodycream medias

Did you know that your skin loses the majority of its moisture during the first five minutes after bathing? 💦 That's right, and Sumbody's amazing moisturizers are here to help! Formulated with nourishing oils, they're the key to locking it in and not losing it 🔑🔒 Choose from lightweight lotions to uber-thick body butters to achieve your softest, soothest skin! ⠀
#skincaresunday
Did you know that your skin loses the majority of its moisture during the first five minutes after bathing? 💦 That's right, and Sumbody's amazing moisturizers are here to help! Formulated with nourishing oils, they're the key to locking it in and not losing it 🔑🔒 Choose from lightweight lotions to uber-thick body butters to achieve your softest, soothest skin! ⠀ #skincaresunday
10112/10/2017 23:47 PM
#jillstuart #bodycream
15112/10/2017 23:27 PM
Beli #parfum gertatis #bodycream spa yg ga mau? Atau parfum buy 1 get 2 ada jgaa.
Nah buat kulitnya mau cerahh beraih ada #bosylotion yg ampuhhh bgttt dgn bahan alami, harganya lagi promo loo.
Beli #parfum gertatis #bodycream spa yg ga mau? Atau parfum buy 1 get 2 ada jgaa. Nah buat kulitnya mau cerahh beraih ada #bosylotion yg ampuhhh bgttt dgn bahan alami, harganya lagi promo loo.
1012/10/2017 23:20 PM
I can’t still believe I made a #moisturiser this good, that people buy constantly in their household especially even those with sensitive skin and children. I can only thank God and those who believed in me by trying it out the first time and got hooked. Thanks for supporting me, it’s not easy when you are not a big name/brand out there and you know that your product is on the same level as some of those brands or even better but because you ain’t them you gonna sweat it out selling your product. But I guess and know you have to crawl before you walk. Our #coconutoil and #oats #bodycream is partly Made with raw materials from #nigeria and the rest from around the world. God has blessed every country with raw materials, it’s so lovely how we can now combine them to make super duper #skincare products. This #bodycream softens, moisturises, heals, tones and protects skin. It gives everyone the glow. #lavender #aloevera #essentialoils #ylangylang #theluxuryofnature #scents  Send your email addy for our E-brochure which contains prices, #pictures and a lil story on the products #thankingjesus
I can’t still believe I made a #moisturiser this good, that people buy constantly in their household especially even those with sensitive skin and children. I can only thank God and those who believed in me by trying it out the first time and got hooked. Thanks for supporting me, it’s not easy when you are not a big name/brand out there and you know that your product is on the same level as some of those brands or even better but because you ain’t them you gonna sweat it out selling your product. But I guess and know you have to crawl before you walk. Our #coconutoil and #oats #bodycream is partly Made with raw materials from #nigeria and the rest from around the world. God has blessed every country with raw materials, it’s so lovely how we can now combine them to make super duper #skincare products. This #bodycream softens, moisturises, heals, tones and protects skin. It gives everyone the glow. #lavender #aloevera #essentialoils #ylangylang #theluxuryofnature #scents Send your email addy for our E-brochure which contains prices, #pictures and a lil story on the products #thankingjesus
12012/10/2017 23:11 PM
#ロクシタン
#L'OCCITNE
#Bodycream
.
自分へのご褒美😄❤
.
今日から1週間がんばろっ★
#
#ロクシタン #L'OCCITNE #Bodycream . 自分へのご褒美😄❤ . 今日から1週間がんばろっ★ #
6012/10/2017 22:37 PM
Ur any season's skincare partner :-) all Organic n natural body butter...that is so soft  that it glides through the skin and gets easily absorbed...the best bet would be..
it's NON GREASY:-) so indulge in some buttery treat n forget the calories:-)
Customised with any scent of Ur choice:-)..
This festive season ..gift Organic body butters to Ur luved ones n show that u care..u really do!!!!
#bodycream#bodysouffle#bodybutter#bodybutters#organic#natural#chennai#skincareroutine#wintercare#decadent#bodytreats#handmade#festive#gift#giftsforhim#giftsforher#giftideas#christmasgiftsideas#newyeargift
Ur any season's skincare partner :-) all Organic n natural body butter...that is so soft that it glides through the skin and gets easily absorbed...the best bet would be.. it's NON GREASY:-) so indulge in some buttery treat n forget the calories:-) Customised with any scent of Ur choice:-).. This festive season ..gift Organic body butters to Ur luved ones n show that u care..u really do!!!! #bodycream#bodysouffle#bodybutter#bodybutters#organic#natural#chennai#skincareroutine#wintercare#decadent#bodytreats#handmade#festive#gift#giftsforhim#giftsforher#giftideas#christmasgiftsideas#newyeargift
11012/10/2017 22:03 PM
Cukup di oleskan ke seluruh wajah yg telah dibersihkan pada malam hari 
kamu juga bisa gunakan serum kinclong ini di pagi hari sebelum beraktivitas untuk efek shiny nya

jangan khawatir efek serum kinclong ini bukan minyak! nggak berminyak sama sekali tapi shiny! keren kan

buruan coba tuh lihat wajah aku setelah di oleskan serum kinclong beda bgt kan seperti habis treatment sinar di salon.

SERUM KINCLONG ERTOS merupakan zat cair  yang formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air), formula pendukung vitamin E , Vit C dan Colagen , sehinga serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit, molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil dan cara kerja nya akan jauh lebi tinggi 10x lipat dari krim wajah biasa.
.
.
Kegunaan dan manfaat serum pada umumnya memberikan manfaat seperti:
+ Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal
+ Melembabkan kulit wajah
+ Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher
+Mencegah penuaan dini
+ Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit
+ Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebih  cerah
+ Menutrisikan kulit
+ Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari
+ Menghilangkan flek pada wajah
+ Menjaga ke-elastisitasan kulit wajah dan leher
+ Mengatasi jerawat dan flek flek hitam pada wajah
** Cocok untuk semua jenis kulit ( termasuk kulit sensitive )
** Tidak menyebabkan efek samping dan tidak mengakibatkan ketergantungan ( Aman bagi busui & bumil )
** Baik di gunakan oleh wanita dan pria 
Harga : Rp. 150.000-, / pcs
No. BPOM : NA 18172000145
Uk. 15 ml
.
.
AGEN RESMI @ertos.cirebon
Kontak pemesanan : 
WA. 0896-6614-7886
BBM. DAF7034D
.
.
#ertoscirebon #ertos #ertosbeauty #ertosskincare #ertoskosmetik #perawatankulit #bodycream #cirebon #cirebonhits #aboutcirebonid #cirebonjepret #cirebonkosmetik #bodycreamertos #creampemutihwajah #lotionpemutih #pemutihkulit #creambpom
Cukup di oleskan ke seluruh wajah yg telah dibersihkan pada malam hari kamu juga bisa gunakan serum kinclong ini di pagi hari sebelum beraktivitas untuk efek shiny nya jangan khawatir efek serum kinclong ini bukan minyak! nggak berminyak sama sekali tapi shiny! keren kan buruan coba tuh lihat wajah aku setelah di oleskan serum kinclong beda bgt kan seperti habis treatment sinar di salon. SERUM KINCLONG ERTOS merupakan zat cair  yang formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air), formula pendukung vitamin E , Vit C dan Colagen , sehinga serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit, molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil dan cara kerja nya akan jauh lebi tinggi 10x lipat dari krim wajah biasa. . . Kegunaan dan manfaat serum pada umumnya memberikan manfaat seperti: + Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal + Melembabkan kulit wajah + Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher +Mencegah penuaan dini + Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit + Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebih  cerah + Menutrisikan kulit + Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari + Menghilangkan flek pada wajah + Menjaga ke-elastisitasan kulit wajah dan leher + Mengatasi jerawat dan flek flek hitam pada wajah ** Cocok untuk semua jenis kulit ( termasuk kulit sensitive ) ** Tidak menyebabkan efek samping dan tidak mengakibatkan ketergantungan ( Aman bagi busui & bumil ) ** Baik di gunakan oleh wanita dan pria Harga : Rp. 150.000-, / pcs No. BPOM : NA 18172000145 Uk. 15 ml . . AGEN RESMI @ertos.cirebon Kontak pemesanan : WA. 0896-6614-7886 BBM. DAF7034D . . #ertoscirebon #ertos #ertosbeauty #ertosskincare #ertoskosmetik #perawatankulit #bodycream #cirebon #cirebonhits #aboutcirebonid #cirebonjepret #cirebonkosmetik #bodycreamertos #creampemutihwajah #lotionpemutih #pemutihkulit #creambpom
3012/10/2017 21:59 PM
Salah Satu Masker Penghilang Jerawat Yang Sekarang Lagi Ramai Dibicarakan Netizen adalah Masker Jerawat keluaran ERTOS. selain menghilangkan jerawat, masker ini juga dapat mengatasi flek hitam dan masalah lainnya pada wajah seperti komedo, minyak berlebih dan masalah pori2 wajah. Untuk Mendapatkan Manfaat Ampuh dari produk ini, anda perlu mengeluarkan uang tidak banyak dibanding dg produk masker penghilang jerawat lainnya, karena produk ini cukup terjangkau dihargai sekitar 50rb rupiah
.
.
Cara Penggunaan:
- Campur Masker Jerawat ERTOS dengan secukupnya.
- Oleskan merata ke area wajah.
- Diamkan selama 20 menit.
- Bilas dengan air bersih.

Masker ini dapat digunakan 3-4x. Tergantung pemakaian. Gunakan 1 minggu sekali.
.
.
Pesan sekarang melalui:
AGEN RESMI @ertos.cirebon
WA. 0896-6614-7886
BBM. DAF7034D
.
.
#ertoscirebon #ertoscirebonmurah #ertoscccream #ertos #ertosbeauty #cirebon #cirebonjeh #ertosskincare #ertoskosmetik #perawatankulit #bodycream #cirebon #cirebonhits #cirebonjepret #aboutcirebonid #ertosfacialtreatment #whiteningcream #pemutihwajahbpom #kosmetikcirebon #tokokosmetik #maskerertos #maskerjerawat #serumkinclong #bedakertos #produkertos #facialtreatment
Salah Satu Masker Penghilang Jerawat Yang Sekarang Lagi Ramai Dibicarakan Netizen adalah Masker Jerawat keluaran ERTOS. selain menghilangkan jerawat, masker ini juga dapat mengatasi flek hitam dan masalah lainnya pada wajah seperti komedo, minyak berlebih dan masalah pori2 wajah. Untuk Mendapatkan Manfaat Ampuh dari produk ini, anda perlu mengeluarkan uang tidak banyak dibanding dg produk masker penghilang jerawat lainnya, karena produk ini cukup terjangkau dihargai sekitar 50rb rupiah . . Cara Penggunaan: - Campur Masker Jerawat ERTOS dengan secukupnya. - Oleskan merata ke area wajah. - Diamkan selama 20 menit. - Bilas dengan air bersih. Masker ini dapat digunakan 3-4x. Tergantung pemakaian. Gunakan 1 minggu sekali. . . Pesan sekarang melalui: AGEN RESMI @ertos.cirebon WA. 0896-6614-7886 BBM. DAF7034D . . #ertoscirebon #ertoscirebonmurah #ertoscccream #ertos #ertosbeauty #cirebon #cirebonjeh #ertosskincare #ertoskosmetik #perawatankulit #bodycream #cirebon #cirebonhits #cirebonjepret #aboutcirebonid #ertosfacialtreatment #whiteningcream #pemutihwajahbpom #kosmetikcirebon #tokokosmetik #maskerertos #maskerjerawat #serumkinclong #bedakertos #produkertos #facialtreatment
4012/10/2017 21:57 PM
Cuman modal 100rb kamu udah bisa punya kulit kinclong! Pakai aja ertos night krim! Terkenal ampuh bgt loh bukan cuman putihin tapi jg hilangin flek hitam menahun dan jerawat membandel!

No POM: NA 18160102428

Night cream di formulasikan khusus dengan bahan aktif deoxyarbutin yang dapat mencerahkan kulit wajah secara merata dengan pemakaian secara teratur kulit menjadi tampak lebih bersih,cerah serta terasa halus dan lembut 
Cara penggunaan : 
Oleskan ERTO'S Night cream whitening secara tipis dan merata pada kulit wajah yang telah di bersihkan , pada malam hari sebelum tidur

Komposisi :  Aqua, propylene Glycol,Tetrahydropyranlyloxy Phenol,Glycerin, Alcohol, Xanthan Gum, Sodium, Metabisulfite, Sorbitan Sesquiisostearata, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA
.
.
Pesan sekarang melalui :
AGEN RESMI @ertos.cirebon
WA. 0896-6614-7886
BBM. DAF7034D
.
. 
#ertoscirebon #ertos #ertosbeauty #ertosskincare #ertoskosmetik #perawatankulit #bodycream #cirebon #cirebonhits #aboutcirebonid #cirebonjepret #cirebonkosmetik #bodycreamertos #creampemutihwajah #lotionpemutih #pemutihkulit #creambpom
Cuman modal 100rb kamu udah bisa punya kulit kinclong! Pakai aja ertos night krim! Terkenal ampuh bgt loh bukan cuman putihin tapi jg hilangin flek hitam menahun dan jerawat membandel! No POM: NA 18160102428 Night cream di formulasikan khusus dengan bahan aktif deoxyarbutin yang dapat mencerahkan kulit wajah secara merata dengan pemakaian secara teratur kulit menjadi tampak lebih bersih,cerah serta terasa halus dan lembut Cara penggunaan : Oleskan ERTO'S Night cream whitening secara tipis dan merata pada kulit wajah yang telah di bersihkan , pada malam hari sebelum tidur Komposisi : Aqua, propylene Glycol,Tetrahydropyranlyloxy Phenol,Glycerin, Alcohol, Xanthan Gum, Sodium, Metabisulfite, Sorbitan Sesquiisostearata, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA . . Pesan sekarang melalui : AGEN RESMI @ertos.cirebon WA. 0896-6614-7886 BBM. DAF7034D . . #ertoscirebon #ertos #ertosbeauty #ertosskincare #ertoskosmetik #perawatankulit #bodycream #cirebon #cirebonhits #aboutcirebonid #cirebonjepret #cirebonkosmetik #bodycreamertos #creampemutihwajah #lotionpemutih #pemutihkulit #creambpom
4112/10/2017 21:55 PM
Seri de poveste. Miros de portocale.
•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*
#christmasiscoming🎄 #yvesrochercosmetics #yvesrocherspecialeditions #holidays #orangefragrance🍊 #candlelight #winter #silencenights #sundaymood🌸 #skincare #bodycream #inlovewithcreams @yvesrocherro
Seri de poveste. Miros de portocale. •*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•*•* #christmasiscoming🎄 #yvesrochercosmetics #yvesrocherspecialeditions #holidays #orangefragrance🍊 #candlelight #winter #silencenights #sundaymood🌸 #skincare #bodycream #inlovewithcreams @yvesrocherro
4012/10/2017 21:45 PM
Wangi parfum akan lebih tahan lama jika diawali dengan pemakaian body cream. Bulan ini pas banget ada promo beli parfum, gratis body cream. Ayo dipesan sebelum kehabisan 😊... #parfum #eaudeparfume #oriflameindonesia #oriflameid #promooriflame #oriflamechangeslives #bodycream
Wangi parfum akan lebih tahan lama jika diawali dengan pemakaian body cream. Bulan ini pas banget ada promo beli parfum, gratis body cream. Ayo dipesan sebelum kehabisan 😊... #parfum #eaudeparfume #oriflameindonesia #oriflameid #promooriflame #oriflamechangeslives #bodycream
6012/10/2017 21:40 PM
.
지아자 럭키박스 🎁
최대 15만원 구성을 5만9천원에🙌
선착순 100분 한정이에요😃
지아자 산양유크림 등 랜덤구성이에요😀
럭키박스에 어떤게 들어갈지 두근두근😶
개인적으로!!! 건조한 겨울 필수템 
올리브 바디버터가 들어가면 좋겠어요☺
https://goo.gl/MV4nin
.
.
.
#지아자 #지아자산양유크림 #지아자럭키박스 #랜덤박스 #럭키박스 #지아자올리브토너 #지아자올리브바디버터  #보습크림 #바디로션 #나이트크림 #토너 #미스트 #마스크팩 #건성추천 #뷰티 #뷰티그램 #맞팔 #맞팔해요
.
#beauty #kbeauty #skincare #ziaja #luckybox #cream #bodycream #toner #mist #maskpack
. 지아자 럭키박스 🎁 최대 15만원 구성을 5만9천원에🙌 선착순 100분 한정이에요😃 지아자 산양유크림 등 랜덤구성이에요😀 럭키박스에 어떤게 들어갈지 두근두근😶 개인적으로!!! 건조한 겨울 필수템 올리브 바디버터가 들어가면 좋겠어요☺ https://goo.gl/MV4nin . . . #지아자 #지아자산양유크림 #지아자럭키박스 #랜덤박스 #럭키박스 #지아자올리브토너 #지아자올리브바디버터 #보습크림 #바디로션 #나이트크림 #토너 #미스트 #마스크팩 #건성추천 #뷰티 #뷰티그램 #맞팔 #맞팔해요 . #beauty #kbeauty #skincare #ziaja #luckybox #cream #bodycream #toner #mist #maskpack
28212/10/2017 21:26 PM
Gift sets are available just in time for The Holidays. Give your loved ones the best gift! Email for orders & price. #asebodycare #bodyscrub #bodyoil #facemask #bodycream #bodycare #holiday #giftideas #giftset #allnatural #naturalproducts #naturalingredients #healthyskincare
Gift sets are available just in time for The Holidays. Give your loved ones the best gift! Email for orders & price. #asebodycare #bodyscrub #bodyoil #facemask #bodycream #bodycare #holiday #giftideas #giftset #allnatural #naturalproducts #naturalingredients #healthyskincare
16112/10/2017 21:16 PM
#Repost @emporio.elrelajo (@get_repost)
・・・
La isla 🏝 en tus manos!....los exquisitos productos  @anakena_cosmetics.chile te conectarán rapidamente con la maravillosa #isladepascua a traves de sus aromas y texturas #monoi #algas #maracuya 😉👌👌👌 #regalitos🎁 #navidad 🎄 En nuestro emporio disponible #perfume #cremadecuerpo #bodycream #cremahidratante #rostro 😍😍 ma ra vi llo sas!!
#Repost @emporio.elrelajo (@get_repost) ・・・ La isla 🏝 en tus manos!....los exquisitos productos @anakena_cosmetics.chile te conectarán rapidamente con la maravillosa #isladepascua a traves de sus aromas y texturas #monoi #algas #maracuya 😉👌👌👌 #regalitos🎁 #navidad 🎄 En nuestro emporio disponible #perfume #cremadecuerpo #bodycream #cremahidratante #rostro 😍😍 ma ra vi llo sas!!
14012/10/2017 21:05 PM
Busy day with natural cosmetics manufactory🌸🌱🍵🍯🍚🧡💛💚#naturalbeauty, #noadditives #bestfriends, #naturopathy, #cleancosmetics, #bodycream, #healingcare, #thebestscent
Busy day with natural cosmetics manufactory🌸🌱🍵🍯🍚🧡💛💚#naturalbeauty, #noadditives #bestfriends, #naturopathy, #cleancosmetics, #bodycream, #healingcare, #thebestscent
18012/10/2017 20:47 PM
#mundoritual#exfoliante#cremademanos#bodycream#champu#date un capricho esta navidad.. 🎁🎁
0012/10/2017 20:21 PM
Hello green!! Kits diseñados especialmente para esa personita especial a la que quieres sorprender en estas fiestas. 🎄 Mini exfoliantes, Crema humectante, Jabón para manos, Gel antibacterial de @maplebodycare 🎁 Escoge los productos, el aroma y arma tu kit. Link en el perfil, regístrate en el sitio web y recibe el 10% en tu primera compra www.bonitaexpress.co
#handcare #bodycare #bodycream #bodyscrub
Hello green!! Kits diseñados especialmente para esa personita especial a la que quieres sorprender en estas fiestas. 🎄 Mini exfoliantes, Crema humectante, Jabón para manos, Gel antibacterial de @maplebodycare 🎁 Escoge los productos, el aroma y arma tu kit. Link en el perfil, regístrate en el sitio web y recibe el 10% en tu primera compra www.bonitaexpress.co #handcare #bodycare #bodycream #bodyscrub
9012/10/2017 20:06 PM
Our body cream obsession😍 Detox Firming Body Cream💦 hydrates and reaffirm your skin with powerful✨ natural ingredients as caffeine, gotu kola and wheat germ oil.🌱 Include this product on your daily skincare routine and don't forget use it after shower time.🚿 Stress less, hydrate more! #freshlycosmetics #naturalingredients #healthy #skincare #bodycream #detox #showertime #hydrate
Our body cream obsession😍 Detox Firming Body Cream💦 hydrates and reaffirm your skin with powerful✨ natural ingredients as caffeine, gotu kola and wheat germ oil.🌱 Include this product on your daily skincare routine and don't forget use it after shower time.🚿 Stress less, hydrate more! #freshlycosmetics #naturalingredients #healthy #skincare #bodycream #detox #showertime #hydrate
54012/10/2017 20:00 PM
EMINY BODY MIST
parfemski sprej za tijelo sa efektom hlađenja na bazi aloe vere i kamilice
15,00KM  100ml
_____________________________
EMINY BODY CREAM
univerzalna krema za tijelo na bazi shea maslaca i ekstrakta košpice marelice
18,00KM  50ml
25,00KM  100ml
_____________________________
EMINY BODY LOTION
losion za tijelo na bazi suncokretovog ulja i ekstrakta košpice marelice
25,00KM  250ml

Narudžbe u DM 😊😊😊✔
Mirisne note u katalogu - link u opisu profila

#eminy #bodymist #bodycream #bodylotion #parabenfree #crueltyfree #bih #banjaluka
EMINY BODY MIST parfemski sprej za tijelo sa efektom hlađenja na bazi aloe vere i kamilice 15,00KM 100ml _____________________________ EMINY BODY CREAM univerzalna krema za tijelo na bazi shea maslaca i ekstrakta košpice marelice 18,00KM 50ml 25,00KM 100ml _____________________________ EMINY BODY LOTION losion za tijelo na bazi suncokretovog ulja i ekstrakta košpice marelice 25,00KM 250ml Narudžbe u DM 😊😊😊✔ Mirisne note u katalogu - link u opisu profila #eminy #bodymist #bodycream #bodylotion #parabenfree #crueltyfree #bih #banjaluka
2012/10/2017 19:56 PM
שלמות במיטבה! הבודי מיסט החדש של אורכידאה, ב-4 ניחוחות משכרים.
Perfection at its best! 4 new intoxicating body mists by Orchidea
#bodycream #bodymist #usacosmetics 
#polskadziewczyna #ukrainblog
שלמות במיטבה! הבודי מיסט החדש של אורכידאה, ב-4 ניחוחות משכרים. Perfection at its best! 4 new intoxicating body mists by Orchidea #bodycream #bodymist #usacosmetics #polskadziewczyna #ukrainblog
337412/10/2017 19:29 PM
💚VANE LIFESTYLE💚
.
SMELLS AMAZING 😍😍.
Who doesn’t like to smell good and have soft skin? 🙋‍♀️🙋‍♀️. This is my favorite body cream EVER! The texture is exactly soft as a soufflé and the touch of ginger makes is so exotic and fresh. Even my husband loves it !!😉 Love my @origins 💚💚💚
.
.
🇻🇪 ¿A quién no le gusta oler bien y tener la piel suave? 🙋‍♀️🙋‍♀️. ¡Esta es mi crema corporal favorita ! La textura es exactamente suave como un soufflé y el  jengibre le da un toque exótico y fresco. ¡Les cuento que a mi esposo también le encanta! 😉@origins  es lo máximo !💚💚💚
.
.
#origins #bodycream #softskin #photooftheday #lifestyle #sundayfunday 
#beautytips #vanessaslifestyle #myfavs #tips #chillingday
💚VANE LIFESTYLE💚 . SMELLS AMAZING 😍😍. Who doesn’t like to smell good and have soft skin? 🙋‍♀️🙋‍♀️. This is my favorite body cream EVER! The texture is exactly soft as a soufflé and the touch of ginger makes is so exotic and fresh. Even my husband loves it !!😉 Love my @origins 💚💚💚 . . 🇻🇪 ¿A quién no le gusta oler bien y tener la piel suave? 🙋‍♀️🙋‍♀️. ¡Esta es mi crema corporal favorita ! La textura es exactamente suave como un soufflé y el jengibre le da un toque exótico y fresco. ¡Les cuento que a mi esposo también le encanta! 😉@origins es lo máximo !💚💚💚 . . #origins #bodycream #softskin #photooftheday #lifestyle #sundayfunday #beautytips #vanessaslifestyle #myfavs #tips #chillingday
45112/10/2017 19:23 PM
DIVINE Eau De Toillete 
Aura Kemegahan
.
.
Makiin percaya diri dimalam pesta Tahun Baru dengan sentuhan keharuman DIVINE eau de toilete dan gak ada yg bisa menolak pesona kelembutan kulit DIVINE BODY CREAM
.
.
Bulan December ini beli Divine EDT langsuungg dapet FREE DIVINE body cream looh ....
.
.
DM untuk order yaaa ... sebelum kehabisan!!
.
.
#oriflamemasakini #eaudetoilete #parfume #divine #bodycream #homebusiness #oriflameonme #wanitamasakini
DIVINE Eau De Toillete Aura Kemegahan . . Makiin percaya diri dimalam pesta Tahun Baru dengan sentuhan keharuman DIVINE eau de toilete dan gak ada yg bisa menolak pesona kelembutan kulit DIVINE BODY CREAM . . Bulan December ini beli Divine EDT langsuungg dapet FREE DIVINE body cream looh .... . . DM untuk order yaaa ... sebelum kehabisan!! . . #oriflamemasakini #eaudetoilete #parfume #divine #bodycream #homebusiness #oriflameonme #wanitamasakini
2012/10/2017 19:12 PM
#lush #bodycream #bodylotion #sleepy 🖤
18012/10/2017 18:49 PM
Las flores 🌹 se han vuelto tendencias. Vestido 👗 Guess size 8.
.
#Jme #JmeTiendaRD #JmeLovers  #HandBag #dresstoimpress #FlatsShoes #Redcolor #Love #neon #neonfever #splash #bodycream #fashion #cute #accesories #bathandbodyworks #kennethcole #express #shoeslovers #oldnavy #covers #iphone6 #animalprint #shoes #jewelry #aretes #accesorios #accesories .
.
.
📍 Calle Dr. Arturo Grullon esq. Ave. Metropolitana, Los Jardines Metropolitanos, Santiago, R.D. .
.
.
📱829.714.0226
☎️809.276.5778
Las flores 🌹 se han vuelto tendencias. Vestido 👗 Guess size 8. . #Jme #JmeTiendaRD #JmeLovers #HandBag #dresstoimpress #FlatsShoes #Redcolor #Love #neon #neonfever #splash #bodycream #fashion #cute #accesories #bathandbodyworks #kennethcole #express #shoeslovers #oldnavy #covers #iphone6 #animalprint #shoes #jewelry #aretes #accesorios #accesories . . . 📍 Calle Dr. Arturo Grullon esq. Ave. Metropolitana, Los Jardines Metropolitanos, Santiago, R.D. . . . 📱829.714.0226 ☎️809.276.5778
16212/10/2017 18:41 PM
Christmas Sale on Selected Products:

Kiddies Body Butter: 3 FOR £25
Kiddies Herbal Black Soap: 3 FOR £25
Kiddies Combo (Cream and Soap): £18
Kiddies Body Oil: £8
White Spots Cream: 2 FOR £20
Half Caste PRO Face Scrub: 2 FOR £8
Half Caste PRO Face and Body Soap: 3 FOR £25
24K Gold Skin Whitening Face Polish: 2 FOR £8
24K Gold Skin Whitening Face Serum: £8
24K Face Mask: £1.50
Skin Enhancer Face Polish: 2 FOR £8
One of A Kind Face Polish: 2 FOR £8
One of A Kind Body Butter: £5
One of A Kind Body Polish: £8
One of A Kind Body Oil: £8
One of A Kind Face and Body Soap: 3 FOR £25
One of A Kind Face Cleanser: £9
One of A Kind Face Butter: £8
Black Mask: £1.50

SALE ENDS: 19TH DECEMBER 
To order Call or text: +447384032984
WhatsApp: +447776622116
BBM: 7C8C1B3B

#veryeffective#christmassale#onselectedproducts#limitedtimeoffer#newproduct#halfcasteset#facesoap#facecleanser#facecream#facescrub#bodyscrub#herbalsoap#bodyserum#bodycream#bodyset#faceset#overallset#natural#organic#oneweeknoticeableeffect#notimewasteproduct#quickquick#fastfastlikeyouwantit#orderforyoursnow#workinghardtopleaseyou#yourhappinessmatters#yourjoyourpride#keeprepping#f28organics#alhamdulillah
Christmas Sale on Selected Products: Kiddies Body Butter: 3 FOR £25 Kiddies Herbal Black Soap: 3 FOR £25 Kiddies Combo (Cream and Soap): £18 Kiddies Body Oil: £8 White Spots Cream: 2 FOR £20 Half Caste PRO Face Scrub: 2 FOR £8 Half Caste PRO Face and Body Soap: 3 FOR £25 24K Gold Skin Whitening Face Polish: 2 FOR £8 24K Gold Skin Whitening Face Serum: £8 24K Face Mask: £1.50 Skin Enhancer Face Polish: 2 FOR £8 One of A Kind Face Polish: 2 FOR £8 One of A Kind Body Butter: £5 One of A Kind Body Polish: £8 One of A Kind Body Oil: £8 One of A Kind Face and Body Soap: 3 FOR £25 One of A Kind Face Cleanser: £9 One of A Kind Face Butter: £8 Black Mask: £1.50 SALE ENDS: 19TH DECEMBER To order Call or text: +447384032984 WhatsApp: +447776622116 BBM: 7C8C1B3B #veryeffective#christmassale#onselectedproducts#limitedtimeoffer#newproduct#halfcasteset#facesoap#facecleanser#facecream#facescrub#bodyscrub#herbalsoap#bodyserum#bodycream#bodyset#faceset#overallset#natural#organic#oneweeknoticeableeffect#notimewasteproduct#quickquick#fastfastlikeyouwantit#orderforyoursnow#workinghardtopleaseyou#yourhappinessmatters#yourjoyourpride#keeprepping#f28organics#alhamdulillah
11012/10/2017 18:03 PM
Neue #bodycream von #ritulas #ritualofsakura mit #cherryblossom #duft leider ziemlich #teuer aber auch ziemlich gut 🍒
Neue #bodycream von #ritulas #ritualofsakura mit #cherryblossom #duft leider ziemlich #teuer aber auch ziemlich gut 🍒
14012/10/2017 18:00 PM
เทสผิว ว่ามันเริดจริงแต่แรกใช้ 🆔 👉🏼สั่งซื้อ/สอบถาม/สมัครตัวแทน
http://bit.ly/2lr3Aqj
#beauty #madamelisa #skincare #white #whitening #mask #bodycare #bodymask #soap #sunscreen #bodycream #มาดามลิซ่า #ครีมขาว #มาส์กตัวขาว #กันแดด #คอลลาเจน #collagen
เทสผิว ว่ามันเริดจริงแต่แรกใช้ 🆔 👉🏼สั่งซื้อ/สอบถาม/สมัครตัวแทน http://bit.ly/2lr3Aqj #beauty #madamelisa #skincare #white #whitening #mask #bodycare #bodymask #soap #sunscreen #bodycream #มาดามลิซ่า #ครีมขาว #มาส์กตัวขาว #กันแดด #คอลลาเจน #collagen
5012/10/2017 17:54 PM
🙌🏽☺️ it's not you .... it's me!
🙌🏽☺️ it's not you .... it's me!
11112/10/2017 17:24 PM
.
最近ピンクの加工すると
可愛くなることに気が付いた♥笑
.
可愛いタオルハンカチ集めるの
ハマってます︎☺︎
JILLSTUARTはお店で買ったけど
FURLAとCLATHASはメルカリで
新品未使用品をGET♥
.
メルカリ離れしてたけど
また最近いいかも(*´ω`*)
.
2枚目はボディークリーム♥
匂いがとっても好みです︎☺︎
.
#newin #購入品 #マイブーム #ハンカチ #jillstuart #furla #clathas #ジルスチュアート  #フルラ #クレイサス #bodycream #ボディクリーム #scentofvaro #varo
. 最近ピンクの加工すると 可愛くなることに気が付いた♥笑 . 可愛いタオルハンカチ集めるの ハマってます︎☺︎ JILLSTUARTはお店で買ったけど FURLAとCLATHASはメルカリで 新品未使用品をGET♥ . メルカリ離れしてたけど また最近いいかも(*´ω`*) . 2枚目はボディークリーム♥ 匂いがとっても好みです︎☺︎ . #newin #購入品 #マイブーム #ハンカチ #jillstuart #furla #clathas #ジルスチュアート #フルラ #クレイサス #bodycream #ボディクリーム #scentofvaro #varo
19012/10/2017 17:24 PM
@Regrann from @partiyang: For people who would love to look beautiful in their real beings, make sure you visit @house_of_wey stand at #discounteddecember coming up in just #seven days.
#party #partiyang #december #discount #discounts #christmas #christmassales #houseofwey #lagos #cosmetics #cosmetic #lipstick #hair #bodycream #lipsticks #eyebrows #foundation #eyeshadow #comb #wig #lash #lashes #beauty
@Regrann from @partiyang: For people who would love to look beautiful in their real beings, make sure you visit @house_of_wey stand at #discounteddecember coming up in just #seven days. #party #partiyang #december #discount #discounts #christmas #christmassales #houseofwey #lagos #cosmetics #cosmetic #lipstick #hair #bodycream #lipsticks #eyebrows #foundation #eyeshadow #comb #wig #lash #lashes #beauty
6012/10/2017 17:22 PM
แซบขนาดนี้เพราะเค้ามั่นใจ  อยากมั่นใจแรง ต้องลอง 🆔 👉🏼สั่งซื้อ/สอบถาม/สมัครตัวแทน
http://bit.ly/2lr3Aqj

#beauty #madamelisa #skincare #white #whitening #mask #bodycare #bodymask #soap #sunscreen #bodycream #มาดามลิซ่า #ครีมขาว #มาส์กตัวขาว #กันแดด #คอลลาเจน #collagen
แซบขนาดนี้เพราะเค้ามั่นใจ อยากมั่นใจแรง ต้องลอง 🆔 👉🏼สั่งซื้อ/สอบถาม/สมัครตัวแทน http://bit.ly/2lr3Aqj #beauty #madamelisa #skincare #white #whitening #mask #bodycare #bodymask #soap #sunscreen #bodycream #มาดามลิซ่า #ครีมขาว #มาส์กตัวขาว #กันแดด #คอลลาเจน #collagen
4012/10/2017 17:21 PM
.
❤ POCKETBAC HOLDER ❤
.
BRAND: BATH AND BODY WORKS
.
ITEM: POCKETBAC HOLDER
➡️ UNICORN (PURPLE): RM30
.
✔ READY STOCK
✔ NO SERVICE CHARGE
.
Note: PocketBac excluded
.
#PersonalShopper
#PersonalShopperBathAndBodyWorks
#PersonalShopperBathAndBodyWorksMalaysia
#BathAndBodyWorks
#BathAndBodyWorksMalaysia
#Ladies 
#Perfume
#ShowerGel
#BodyCream
#BodyLotion
#FineFragranceMist
#DiamondShimmerMist
#PocketBac 
#PocketbacHolder
. ❤ POCKETBAC HOLDER ❤ . BRAND: BATH AND BODY WORKS . ITEM: POCKETBAC HOLDER ➡️ UNICORN (PURPLE): RM30 . ✔ READY STOCK ✔ NO SERVICE CHARGE . Note: PocketBac excluded . #PersonalShopper #PersonalShopperBathAndBodyWorks #PersonalShopperBathAndBodyWorksMalaysia #BathAndBodyWorks #BathAndBodyWorksMalaysia #Ladies #Perfume #ShowerGel #BodyCream #BodyLotion #FineFragranceMist #DiamondShimmerMist #PocketBac #PocketbacHolder
6212/10/2017 17:17 PM
Our #luxurious #bodycream #healthylifestyle #healthandwellness  #lemibalm #lemibalmbodycream has #natural #antiviral and #antibacterial  properties that help heal #dry cracked skin. Works great from your scalp to your feet incredible #aromatherapy
Our #luxurious #bodycream #healthylifestyle #healthandwellness #lemibalm #lemibalmbodycream has #natural #antiviral and #antibacterial properties that help heal #dry cracked skin. Works great from your scalp to your feet incredible #aromatherapy
1112/10/2017 17:17 PM
.
❤ POCKETBAC HOLDER ❤
.
BRAND: BATH AND BODY WORKS
.
ITEM: POCKETBAC HOLDER
➡️ UNICORN (PINK): RM30
.
✔ READY STOCK
✔ NO SERVICE CHARGE
.
Note: PocketBac excluded
.
#PersonalShopper
#PersonalShopperBathAndBodyWorks
#PersonalShopperBathAndBodyWorksMalaysia
#BathAndBodyWorks
#BathAndBodyWorksMalaysia
#Ladies 
#Perfume
#ShowerGel
#BodyCream
#BodyLotion
#FineFragranceMist
#DiamondShimmerMist
#PocketBac 
#PocketbacHolder
. ❤ POCKETBAC HOLDER ❤ . BRAND: BATH AND BODY WORKS . ITEM: POCKETBAC HOLDER ➡️ UNICORN (PINK): RM30 . ✔ READY STOCK ✔ NO SERVICE CHARGE . Note: PocketBac excluded . #PersonalShopper #PersonalShopperBathAndBodyWorks #PersonalShopperBathAndBodyWorksMalaysia #BathAndBodyWorks #BathAndBodyWorksMalaysia #Ladies #Perfume #ShowerGel #BodyCream #BodyLotion #FineFragranceMist #DiamondShimmerMist #PocketBac #PocketbacHolder
11212/10/2017 17:14 PM
La isla 🏝 en tus manos!....los exquisitos productos  @anakena_cosmetics.chile te conectarán rapidamente con la maravillosa #isladepascua a traves de sus aromas y texturas #monoi #algas #maracuya 😉👌👌👌 #regalitos🎁 #navidad 🎄 En nuestro emporio disponible #perfume #cremadecuerpo #bodycream #cremahidratante #rostro 😍😍 ma ra vi llo sas!!
La isla 🏝 en tus manos!....los exquisitos productos @anakena_cosmetics.chile te conectarán rapidamente con la maravillosa #isladepascua a traves de sus aromas y texturas #monoi #algas #maracuya 😉👌👌👌 #regalitos🎁 #navidad 🎄 En nuestro emporio disponible #perfume #cremadecuerpo #bodycream #cremahidratante #rostro 😍😍 ma ra vi llo sas!!
19012/10/2017 17:13 PM
the spring of March, 28–31th, 2015 in Seoul, SouthKorea.
.
#Seoul#SouthKorea#Korea#myeongdong#naturerepublic#cosmetic#bodycream#lip#handcream#tonymoly
the spring of March, 28–31th, 2015 in Seoul, SouthKorea. . #Seoul#SouthKorea#Korea#myeongdong#naturerepublic#cosmetic#bodycream#lip#handcream#tonymoly
3012/10/2017 16:50 PM
D.A.Y. S.E.V.E.N !!
@Regranned from @naturallyluminous -  DAY 7 of Naturally Luminous’s 12 Days of Christmas!
GIFT WITH PURCHASE!!
Purchase our Body Cream: Polished and receive a FREE Body Wash: Restore... don’t miss out!!
Make sure to add both items to your cart, then enter the promo code NLDAYSEVEN at checkout to receive your free gift!
^
^
^
#naturallyluminous #naturally #luminous #12daysofchristmas #freegiftwithpurchase #dontmissout #shoplocal #langley #kamloops #bc #vancity #yvr #yka #doterra #essentialoils #naturalliving #bodycream #freebodywash #polished #restore - #regrann
D.A.Y. S.E.V.E.N !! @Regranned from @naturallyluminous - DAY 7 of Naturally Luminous’s 12 Days of Christmas! GIFT WITH PURCHASE!! Purchase our Body Cream: Polished and receive a FREE Body Wash: Restore... don’t miss out!! Make sure to add both items to your cart, then enter the promo code NLDAYSEVEN at checkout to receive your free gift! ^ ^ ^ #naturallyluminous #naturally #luminous #12daysofchristmas #freegiftwithpurchase #dontmissout #shoplocal #langley #kamloops #bc #vancity #yvr #yka #doterra #essentialoils #naturalliving #bodycream #freebodywash #polished #restore - #regrann
23012/10/2017 16:50 PM
🎄 CONCOURS HELLOBODY x KAMU 🎄
En cette période de Noël, notre objectif est de vous faire plaisir !! Et pour ce faire, nous vous proposons de participer à un concours afin de gagner :
🎁 un kit Femme ou un kit Homme avec des produits I AM KAMU et HelloBody

Comment participer?
📍 Suivre les comptes Instagram @iamkamu et @hellobody
📍 Commentez cette photo en mentionnant
🎄 CONCOURS HELLOBODY x KAMU 🎄 En cette période de Noël, notre objectif est de vous faire plaisir !! Et pour ce faire, nous vous proposons de participer à un concours afin de gagner : 🎁 un kit Femme ou un kit Homme avec des produits I AM KAMU et HelloBody Comment participer? 📍 Suivre les comptes Instagram @iamkamu et @hellobody 📍 Commentez cette photo en mentionnant "Je participe" 📍 Inviter deux ami(e)s à participer en les taguant dans le même commentaire Quels sont les 2 kits? 👧 Kit Femme : Montre Lucia - Bracelet Cancun Secrets - Masque cheveux Coco Shine - Lotion Visage Coco Soft - Crème corps Coco Cream 👦 Kit Homme : Montre Infinity - Bracelet Berlin Beats - Gommage visage Coco Pure - Lotion visage Coco Soft - Masque visage Coco Clear Rendez-vous le 15 Décembre pour le tirage au sort du gagnant ou de la gagnante 😉
138651412/10/2017 12:00 PM
The stocking made me do it! 😆 jk I love these #vspink #bodylotion I use them like crazy!! Happy Sunday babes! 💗 #victoriasecret #pink #vs #makeup #beauty #bblogger #makeupblog #cosmetics #bodycream #stockings #potd #instagramer #lfl #makeupjunkie @vspink @victoriassecret
The stocking made me do it! 😆 jk I love these #vspink #bodylotion I use them like crazy!! Happy Sunday babes! 💗 #victoriasecret #pink #vs #makeup #beauty #bblogger #makeupblog #cosmetics #bodycream #stockings #potd #instagramer #lfl #makeupjunkie @vspink @victoriassecret
5703212/10/2017 15:51 PM
🎄 HELLOBODY X KAMU CONTEST 🎄

Dieses Weihnachten möchten wir euch besonders glücklich machen !! Was gibt es dafür besseres, als ein Gewinnspiel? 
Wir geben euch die Chance entweder eine Frauen-oder Männerausstattung mit Hello Body und I AM KAMU Produkten zu gewinnen 🎁 !! Die Teilnahme ist ganz einfach:
📍 Hello Body und I AM KAMU auf Instagram folgen
📍 Dieses Bild kommentieren mit den Worten : Ich nehme teil
📍 2 Freunde in dem gleichen Beitrag markieren und sie einladen auch teilzunehmen

Was in den Gewinnpaketen enthalten ist ??
👧 Frauenausstattung : Uhr Lucia – Ankerarmband Cancun Secret – Coco Shine Hair Mask - Coco Pure Face Scrub - Coco Cream Body Butter
👦 Männerausstattung : Uhr Infinity – Ankerarmband Berlin Beats – Coco Pure Face Scrub - Coco Soft detox lotion - Coco Clear Detox Maske

Den Gewinner werden wir euch am 15. Dezember präsentieren ! Also bleibt dran ! 😉
🎄 HELLOBODY X KAMU CONTEST 🎄 Dieses Weihnachten möchten wir euch besonders glücklich machen !! Was gibt es dafür besseres, als ein Gewinnspiel? Wir geben euch die Chance entweder eine Frauen-oder Männerausstattung mit Hello Body und I AM KAMU Produkten zu gewinnen 🎁 !! Die Teilnahme ist ganz einfach: 📍 Hello Body und I AM KAMU auf Instagram folgen 📍 Dieses Bild kommentieren mit den Worten : Ich nehme teil 📍 2 Freunde in dem gleichen Beitrag markieren und sie einladen auch teilzunehmen Was in den Gewinnpaketen enthalten ist ?? 👧 Frauenausstattung : Uhr Lucia – Ankerarmband Cancun Secret – Coco Shine Hair Mask - Coco Pure Face Scrub - Coco Cream Body Butter 👦 Männerausstattung : Uhr Infinity – Ankerarmband Berlin Beats – Coco Pure Face Scrub - Coco Soft detox lotion - Coco Clear Detox Maske Den Gewinner werden wir euch am 15. Dezember präsentieren ! Also bleibt dran ! 😉
54727112/10/2017 12:00 PM
שלמות במיטבה! הבודי מיסט החדש של אורכידאה, ב-4 ניחוחות משכרים.
Perfection at its best! 4 new intoxicating body mists by Orchidea
#bodycream #bodymist #usacosmetics 
#polskadziewczyna #ukrainblog
שלמות במיטבה! הבודי מיסט החדש של אורכידאה, ב-4 ניחוחות משכרים. Perfection at its best! 4 new intoxicating body mists by Orchidea #bodycream #bodymist #usacosmetics #polskadziewczyna #ukrainblog
337412/10/2017 19:29 PM
Tıkanmış gözenekler ciltteki akne oluşumunun başlıca sebebidir. Uçucu yağların kullanıldığı cildinizdeki fazla yağ miktarını çözmeye yardımcı olacak şu kolay maskeyi deneyin.
3’er yemek kaşığı beyaz mısır unu ve badem unu hazırlayın. Bunları iyice karıştırıp az sonra sayacağımız uçucu yağları ekleyin; 10 damla lavanta yağı, 5 damla bergamot yağı, 3 damla misk adaçayı yağı ve ayrıca 3 damla biber yağı.
Bu uçucu yağlara ilaveten, akışkan bir kıvam yakalamak için yeterli miktarda gül suyu eklemeyi deneyebilirsiniz. Daha akışkan bir kıvam için gül suyu yerine portakal suyu da eklemek mümkün.
Dairesel nazik hareketler yardımıyla bu maske ile cildinize masaj yapın. Maskeyi gözaltındaki bölgeleri hariç tutup uygulayın ve yüzünüzde 15 dakika bekletin.
#eliksirshop #güzellik #ciltbakımı #makyaj 
#vücutbakımı #elbakımı #bodycream #bodyfitv #elbakimi #güzellik #makeup #kozmetik #serum #kosmetik #krem #cream #makeup #saçbakımı #sen #doğalürünler #iaromaterapiblog #blogger #sağlıklıyaşam #günaydın #mutlupazarlar
Tıkanmış gözenekler ciltteki akne oluşumunun başlıca sebebidir. Uçucu yağların kullanıldığı cildinizdeki fazla yağ miktarını çözmeye yardımcı olacak şu kolay maskeyi deneyin. 3’er yemek kaşığı beyaz mısır unu ve badem unu hazırlayın. Bunları iyice karıştırıp az sonra sayacağımız uçucu yağları ekleyin; 10 damla lavanta yağı, 5 damla bergamot yağı, 3 damla misk adaçayı yağı ve ayrıca 3 damla biber yağı. Bu uçucu yağlara ilaveten, akışkan bir kıvam yakalamak için yeterli miktarda gül suyu eklemeyi deneyebilirsiniz. Daha akışkan bir kıvam için gül suyu yerine portakal suyu da eklemek mümkün. Dairesel nazik hareketler yardımıyla bu maske ile cildinize masaj yapın. Maskeyi gözaltındaki bölgeleri hariç tutup uygulayın ve yüzünüzde 15 dakika bekletin. #eliksirshop #güzellik #ciltbakımı #makyaj #vücutbakımı #elbakımı #bodycream #bodyfitv #elbakimi #güzellik #makeup #kozmetik #serum #kosmetik #krem #cream #makeup #saçbakımı #sen #doğalürünler #iaromaterapiblog #blogger #sağlıklıyaşam #günaydın #mutlupazarlar
942012/10/2017 08:45 AM
👉🏼QUANTO DURANO?
durano all’incirca 3-4 settimane, dipende molto dalla crescita delle vostre ciglia.
👉🏼POSSO TOCCARMI GLI OCCHI?
Certo, l’importante non grattare forte e non strofinare gli occhi.
👉🏼COME DORMIRE?
Potete dormire come volete, ma ovviamente se dormite sulla pancia le ciglia si rovinano. E non spiaccicare troppo la faccia sul cuscino.
👉🏼SI PUÓ FARE LA DOCCIA?
Beh, a meno che non siete zozzone si 😂
Non succede nulla se vi lavate, l’importante non strofinare con l’asciugamano gli occhi ma semplicemente tamponare.
👉🏼COME STRUCCARMI
Io faccio le ciglia aposta per non truccarmi, ma l’eyeliner ogni tanto lo metto, cosi come il fondotinta.
Utilizzare i prodotti detergenti senza olii.
L’eyeliner si toglie immergendo il cotton fioc nell’acqua micellare.
.
Extension 3D fatte da @extension_ciglia_italy_ .
#beautycare#beautyblog#mom#mommy#momsblog#fashionblogger#love#beauty#bodycream#loconsiglio#eviconsiglia#professionalcare#beautyblogger#skincare#eviconsiglia
👉🏼QUANTO DURANO? durano all’incirca 3-4 settimane, dipende molto dalla crescita delle vostre ciglia. 👉🏼POSSO TOCCARMI GLI OCCHI? Certo, l’importante non grattare forte e non strofinare gli occhi. 👉🏼COME DORMIRE? Potete dormire come volete, ma ovviamente se dormite sulla pancia le ciglia si rovinano. E non spiaccicare troppo la faccia sul cuscino. 👉🏼SI PUÓ FARE LA DOCCIA? Beh, a meno che non siete zozzone si 😂 Non succede nulla se vi lavate, l’importante non strofinare con l’asciugamano gli occhi ma semplicemente tamponare. 👉🏼COME STRUCCARMI Io faccio le ciglia aposta per non truccarmi, ma l’eyeliner ogni tanto lo metto, cosi come il fondotinta. Utilizzare i prodotti detergenti senza olii. L’eyeliner si toglie immergendo il cotton fioc nell’acqua micellare. . Extension 3D fatte da @extension_ciglia_italy_ . #beautycare#beautyblog#mom#mommy#momsblog#fashionblogger#love#beauty#bodycream#loconsiglio#eviconsiglia#professionalcare#beautyblogger#skincare#eviconsiglia
56558212/06/2017 17:33 PM
Usar 5 blusas de frio e 2 calças na viagem todo dia acabou com a minha pele. Estava toda seca e irritada. Tentei passar creme tradicional e não funcionou. Agora estou usando essas manteigas corporais e ufa! 🙌🏻 Wearing 5 sweaters and 2 pants every day during the trip every day ruined my skin. It was all dry and irritated. I tried to apply traditional creams and it didn't work. Now I'm using @renealanbodycare whipped body butter! What a relieve! And smells great. #bodybutter #review
Usar 5 blusas de frio e 2 calças na viagem todo dia acabou com a minha pele. Estava toda seca e irritada. Tentei passar creme tradicional e não funcionou. Agora estou usando essas manteigas corporais e ufa! 🙌🏻 Wearing 5 sweaters and 2 pants every day during the trip every day ruined my skin. It was all dry and irritated. I tried to apply traditional creams and it didn't work. Now I'm using @renealanbodycare whipped body butter! What a relieve! And smells great. #bodybutter #review
9036012/09/2017 18:08 PM
✏️蟹蟹diary✏️
有些東西雖然用的差不多了,但把他剪開來又可以用好幾天😆
你們會榨乾(?)哪些生活用品呢(๑•̀ㅁ•́ฅ✧❓
-
#蟹 #插畫 #日記 #taiwan #taipei #dairy #life #like4like #draw #drawing #instgram #instagood #instaselfie #bear #cat #piggy #dailycommodities #toothpaste #facialcleanser #handcream #bodycream #goodnight
✏️蟹蟹diary✏️ 有些東西雖然用的差不多了,但把他剪開來又可以用好幾天😆 你們會榨乾(?)哪些生活用品呢(๑•̀ㅁ•́ฅ✧❓ - #蟹 #插畫 #日記 #taiwan #taipei #dairy #life #like4like #draw #drawing #instgram #instagood #instaselfie #bear #cat #piggy #dailycommodities #toothpaste #facialcleanser #handcream #bodycream #goodnight
21721512/10/2017 08:49 AM
.
早めのクリスマスプレゼントで服あげたら
俺もあるねん!ってくれた😭♥️♥️
センスの塊やわありがとう昇馬君大好き(TT)❤︎
#xmaspresent #auxparadis #osmanthus #fleur #bodycream #handcream #bathmilk #lipcream
. 早めのクリスマスプレゼントで服あげたら 俺もあるねん!ってくれた😭♥️♥️ センスの塊やわありがとう昇馬君大好き(TT)❤︎ #xmaspresent #auxparadis #osmanthus #fleur #bodycream #handcream #bathmilk #lipcream
220012/10/2017 14:19 PM
Next